James Landis

Regisseur, Scenarist

James Landis is regisseur en scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Deadwood '76

1965 | Western

Verenigde Staten 1965. Western van James Landis. Met o.a. Arch Hall Jr, Jack Lester, Melissa Morgan, William Watters en Robert Dix.

Hall Jr is de jonge held in deze onbekende western die onafhankelijk werd geproduceerd en weinig bioscoopvertoning kreeg. Hall wordt aangezien voor Billy the Kid en dat levert complicaties op. Dix speelt Wild Bill Hickock. Vreemd dat dit soort produkties altijd legendarische westernnamen gebruiken. Het is verder een prul van een film die het bekijken niet waard is. Cameraman was Vilmos Zsigmond die een jaar of zes later beroemd werd.

The Nasty Rabbit

1964 |

Verenigde Staten 1964. James Landis. Met o.a. Arch Hall Jr., Micha Terr, Melissa Morgan en John Akana.

Een zwakke parodie met evenwel een serieuze ondertoon. In het verhaal doen de Russen een poging een ernstig besmet konijn in de VS los te laten. Hertiteld als SPIES A GO-GO.

The Sadist

1963 | Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1963. Avonturenfilm van James Landis. Met o.a. Arch Hall Jr., Helen Hovey, Richard Alden, Marilyn Manning en Don Russell.

B-film over een psychotische nozem die bij een benzinepomp drie onschuldige mensen terroriseert. Hall is angstwekkend geloofwaardig als sadist. Fantasievol gefilmd door Vilmos (als William op de titelrol) Zsigmond. Hertiteld als PROFILE OF TERROR.

Under Fire

1957 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1957. Oorlogsfilm van James B. Clark. Met o.a. Rex Reason, Steve Brodie, Jon Locke, Harry Morgan en Pete Walker.

Een vlak oorlogsverhaal over soldaten die onder vijandelijk vuur gedeserteerd zouden zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Landis op televisie komt.

Reageer