Avalon Anders is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

The Alien Files

1999 | Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1999. Sciencefiction van Rolfe Kanefsky en Rolfe Kanefsky. Met o.a. Mark Collver, Kira Reed, Gabriella Hall, William Knight en Robert Donovan.

Een serie ongewone vertellingen waarin het sensuele wordt verenigd met het bovennatuurlijke en erotiek hand-in-hand gaat met het onverklaarbare

Rebecca's Secret

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Ellyn Michaels. Met o.a. Amy Rochelle, Lauren Hayes, Michael Baci, Avalon Anders en Estelle Bermudez.

Rebecca (Rochelle) erft een goedlopend postorderbedrijfje in sexy lingerie. Haar echtegnoot Jonathan (Baci), die niet van haar houdt, wil de teugels vast in handen nemen, zodat hij het voor het zeggen krijgt. Rebecca en Gwen (Hayes) die Jonathans maîtresse is, besluiten om man en minnaar naar de andere wereld te helpen. Aangezien er tegengestelde belangen in het spel zijn, loopt alles erg uit de hand, terwijl er ondertussen flink uit de kleren gegaan wordt. Een detective begint te snuffelen... Het verhaal van regisseuse Michaels rammelt aan alle kanten, van echte seks is geen sprake en zelfs de naakte lichamen zijn deels gefaked. Allermooiste scène: de penis van een man is zedig bedekt door een sok - eigenlijk was het de bedoeling dat je helemaal niets zag; dus let goed op. Rochelle kan niet spelen, maar ze ziet er mooi uit. Het camerawerk van Al Carbon is tamelijk flets en korrelig, maar dat geeft de film iets artistieks.

Gettin'up

1995 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1995. Komedie van Philip J. Jones. Met o.a. Avalon Anders, Zen Gesner, Christine Harte, Stephanie Champlin en Raymond Storti.

Op een college ergens in de V.S. komt een nieuwe studente, die zo oogverblindend mooi is, dat de macho's op de campus uit hun bol gaan. De vaste verkering van deze knapen voelt zich behoorlijk gepasseerd en onderneemt actie in de vorm van een lingerie-party, waartoe de boys geen toegang hebben. De nieuwe ster aan het firmament bedenkt weer een tegenzet. Verrassingsloos, z.g. komisch gestoethaspel voor onvolwassen kijkers dat riekt naar burgerlijkheid en truttigheid, ingeblikt als beelduisvoer.

Rock 'n' Roll Fantasy

1994 | Erotiek, Familiefilm

Verenigde Staten 1994. Erotiek van David Michael Latt. Met o.a. April Lerman, Kim Little, Avalon Anders, Joe Mundi en Rachel Latt.

Deze debiele prent gaat over een studente die vlak voor haar examen een rock 'n' roll-idool ontvoert om eens lekker van hem te kunnen genieten, maar ze heeft geen rekening gehouden met haar vriendinnen die ook een graantje willen meepikken en zijn corrupte manager, die het op de zanger gemunt heeft. Als je hiermede je beeld van de wereld wil vormen kun je beter ons advies opvolgen: sla deze film over.

Great Bikini Off-Road Adventure

1994 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1994. Komedie van Gary Orona. Met o.a. Avalon Anders, Lauren Hays, Floyd Irons, Laura Hudspeth en Dan Frank.

VV.

Die Watching

1993 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1993. Thriller van Charles Davis. Met o.a. Christopher Atkins, Vali Ashton, Tim Thomerson, Carlos Palomino, Mike Jacobs en Jr..

`Goedkope` rilfilm over een geschifte jonge snuiter (Atkins) die in feite een seriemoordenaar is. Onder het voorwendsel regisseur van videoclips te zijn, maakt hij zijn slachtoffers koud tijdens de proefopnamen in zijn appartement. Als hij een serieus vriendinnetje (Ashton) krijgt, wordt hij tijdelijk normaal totdat Ashton's vriendin hem probeert te verleiden. Het beest in hem wordt weer wakker en hij slacht haar af. Daarna sluit hij de lieve Ashton op, die zijn volgende prooi moet worden. Gelukkig had hij zijn laatste moord slordig afgewerkt en wordt het arme wicht nog net op tijd verlost door de 'sterke arm'. Speelt in L.A.

Bikini Summer 2

1992 | Komedie

Verenigde Staten 1992. Komedie van Jeff Conaway. Met o.a. Jeff Conaway, Jessica Hahn, Melinda Armstrong en Avalon Anders.

VV.