Carlos Villarías

Acteur

Carlos Villarías is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Canto a las Américas

1942 | Komedie

Mexico 1942. Komedie van Ramón Pereda. Met o.a. Adriana Lamar, Ramón Pereda en Carlos Villarías.

Om te voorkomen dat een kassier in de gevangenis terechtkomt, besluiten twee jonge vrienden een musical te maken, die succes blijkt te hebben. Opmerkelijk is dat 36 van de in de totaal 82 minuten durende film wordt gevuld met een eindeloos aantal liedjes. Verschrikkelijk.

Ave sin rumbo

1937 | Drama

Mexico 1937. Drama van Roberto O'Quigley. Met o.a. Andrea Palma, Arturo de Córdova, Carlos Villarías en Angel T. Salas.

Een onmogelijke liefdesgeschiedenis tussen een ex-prostituée die zich wil bevrijden en een decadente aan alcohol verslaafde arts die zich verborgen houdt voor de politie voor een misdrijf dat hij niet heeft gepleegd. Nogal middelmatig, zoals bijna alles van deze regisseur.

Nostradamus

1936 | Horror, Avonturenfilm

Mexico 1936. Horror van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Carlos Villarías, Consuelo Frank, Juan José Martínez Casado en Leopoldo Ortín.

Het verhaal van de beroemde tovenaar Rosa Cruz, die met zijn diepgaande wetenschappelijke kennis en zijn inwijding in de geheimen van de Sfinx, het Franse hof in 1536 in beroering bracht. Een avonturenfilm die net zo veel succes behaalde als zijn bekendere voorganger CRUZ DIABLO, die twee jaar eerder onder regie van Fernando de Fuentes gemaakt werd.

El Superloco

1936 | Horror, Komedie

Mexico 1936. Horror van Juan José Segura. Met o.a. Leopoldo Ortín, Carlos Villarías, Consuelo Frank en Ramón Armengod.

Dokter Dyenis voert vreemde mentale experimenten uit op een monster. Onzinnig en simpel maar door toedoen van dit allegaartje (van Mary Shelley via Stevenson tot Wilde) verrast de film ons door een frisheid en spontaniteit die slechts zelden voorkomen in Mexicaanse films. Het vermelden waard is het optreden van de 'Indiaan' Fernández die hier een man uit India speelt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos Villarías op televisie komt.

Reageer