Yosuke Natsuki is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Uchu daikaiju Dogora

1965 | Sciencefiction, Horror, Misdaad

Japan 1965. Sciencefiction van Inoshiro Honda. Met o.a. Yosuke Natsuki, Yoko Fujiyama, Akiko Wakabayashi en Hiroshi Koizumi.

Terwijl de politie een bende diamantdieven achtervolgt, krijgt Tokio te maken met een buitenaards monster dat zich juist met deze kostbare edelstenen voedt. Wat betreft de inhoud kan deze film tot een van de schilderachtigste van alle Japanse monsterfilms gerekend worden.

Taiheiyo no Tsubasa

1964 | Actiefilm, Oorlogsfilm

Japan 1964. Actiefilm van Shie Matsubayashi. Met o.a. Toshirô Mifune, Yuzo Kayama, Yosuke Natsuki en Makoto Sato.

Tegen het einde van WO II (1945), probeert commandant Senda (Mifune) een geallieerde luchtaanval af te slaan. Een vrij saaie film, die verschillende gedachten hinkt. Het scenario is van Hashimoto Shinobu, Sekizawa Shinichi, Susaki Katsuya en Tanaka Tomoyuki. Het camerawerk is van Saitô Takao, Suzuki Takashi en Yamada Kazuo. Eastmancolor, Mono.

Sandai Kaiju Chikyu Saidai no Kessen

1964 | Horror, Sciencefiction

Japan 1964. Horror van Inoshiro Honda. Met o.a. Yosuke Natsuki, Yuriko Hoshi, Hiroshi Koizumi, Emi Ito en Yumi Ito.

Uit een op de aarde neerstortende meteoor ontstaat een driekoppige vliegende draak, Ghidrah, tegen wie de vertwijfelde Japanse geleerden de monsters Godzilla, Mosura (Mothra in de Engelstalige versies) en Rodan in de strijd werpen. Na een gevecht, dat het merendeel van Japan in een puinhoop herschept, moet Ghidrah de wijk nemen en vlucht het heelal in. De vijfde aflevering in de GODZILLA-serie markeert het punt waarop Godzilla haar transformatie van antagoniste tot heldin en redster der mensheid begint. Het is smullen geblazen voor de monsterliefhebbers van deze verrukkelijke onzinnige avonturen. De Engelstalige versie is van 1966, beloopt 80m en is bekend onder titels als GIDRAH, THE THREE-HEADED MONSTER, MONSTER OF MONSTERS: GHIDRAH en THE BIGGEST FIGHT ON EARTH.

Kyomo Ware Ohzorani Ari

1964 | Oorlogsfilm

Japan 1964. Oorlogsfilm van Kengo Furusawa. Met o.a. Tatsuya Mihashi, Yosuke Natsuki en Makoto Sato.

Yamazaki wordt aangewezen om een troep goed getrainde piloten te leiden. Onbelangrijke en slechte film over de bewapening.

Dai Tatsumaki

1964 | Avonturenfilm, Historische film

Japan 1964. Avonturenfilm van Hiroshi Inagaki. Met o.a. Somegoro Ichikawa, Makoto Sato, Toshirô Mifune en Yosuke Natsuki.

In 1615, na een bloedige oorlog tussen feodale clans, zijn verschillende avonturiers met elkaar verwikkeld in een strijd om een schat die ligt verborgen in de restanten van het kasteel van Osaka. Aangenaam legendarische avonturenfilm, in technisch- artistiek opzicht een bekwaam werk temidden van de vele films in dit genre uit die tijd.

Chintao Yosai Bakugeki Meirei

1964 | Oorlogsfilm

Japan 1964. Oorlogsfilm van Kengo Furusawa. Met o.a. Yuzo Kayama, Makoto Sato, Yosuke Natsuki en Toru Ibuki.

In 1914 tijdens WO I ontstaat er in China een langdurige persoonlijke strijd tussen de mensen van een Duitse vesting, Fort Bismarck, gesticht in Tsingtao (China), en de eenvoudige Japanse piloot Farman. Een bescheiden oorlogsfilm, hoewel deze zich onderscheidt dan zijn soortgenoten in dit genre.

Yamaneko Sakusen

1963 | Oorlogsfilm

Japan 1963. Oorlogsfilm van Senkichi Taniguchi. Met o.a. Makoto Sato, Yosuke Natsuki, Toru Ibuki en Jun Tazaki.

De confrontaties tussen de guerillastrijders van generaal Lung en Japanse soldaten. Een echte Japanse oorlogsfilm van de regisseur Senkichi Taniguchi, die een expert is op dit gebied. Een curieus begin met Jun Tazaki die zijn rol van militair opgelegd krijgt.

Dokuritsu Kikanjutai Ima da Shagekichu

1963 | Oorlogsfilm

Japan 1963. Oorlogsfilm van Senkichi Taniguchi. Met o.a. Tatsuya Mihashi, Makoto Sato, Yosuke Natsuki en Sashio Sakai.

Terwijl in augustus 1945 in de omgeving van Mautsjoerije de Japanse en Russische troepen in gevecht zijn verwikkeld, wordt een vijfkoppig commando gevormd dat tot doel heeft een zeer bijzondere missie te vervullen. Afgezien van het ongebruikelijke plot en de vreemde sfeer is dit een gewone oorlogsfilm.

Ankokugai no Kiba

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Jun Fukuda. Met o.a. Tatsuya Mihashi, Makoto Sato, Yosuke Natsuki en Mie Hama.

Een agent van de anti-drugsbrigade komt naar de stad Takatsu met een tweeledig doel: het ontmantelen van de drugshandel in de stad en het vinden van zijn aan drugs verslaafde broer. Conventionele Japanse thriller, verfilmd door een regisseur die bekend staat om zijn zonderlinge films (GODZILLA en dergelijke).