Alvaro Sáenz de Heredia

Regisseur

Alvaro Sáenz de Heredia is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Aquí huele a muerto

1990 | Horror

Spanje 1990. Horror van Alvaro Sáenz de Heredia. Met o.a. Martes y Trece, Josema Yuste, Milla'n Salcedo, Ana Alvarez en Raúl Fraire.

Een geruïneerde graaf reist met zijn bediende naar het noorden van Turkije in de hoop een grote erfenis van zijn overleden oom te krijgen. Tijdens de reis ontmoeten ze een uitbundig meisje dat zich bij hen aansluit. Deze parodie op de traditionele mythen van de horrorfilm, mist fantasie, gezond gevoel voor humor, smaak en respect voor de creaties van anderen. Er moet vermeld worden dat dit knoeiwerk in Spanje een groot commercieel succes was en dat Paul Naschy voor de tweede keer de draak steekt met zijn vermomming van Wolf-Mens.

Fredy, el croupier

1985 | Komedie, Actiefilm

Spanje 1985. Komedie van Alvaro Sáenz de Heredia. Met o.a. Javier Elorrieta, Ana Obregón, Jaime Adalid, Luis Suarez en Ricardo Palacios.

Een spannende misdaad-komedie over de goed uitgedachte wraak van een Madrileense croupier wiens casino door toedoen van een concurrerende gangster in de lucht gevlogen was.

La Hoz y el Martínez

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Alvaro Sáenz de Heredia. Met o.a. Andrés Pajares, Silvia Tortosa, Jack Taylor, Gerard Tichy en Rafael Hernández.

Het verhaal rondom de persoonsverwisseling van een Russische afgevaardigde in Madrid. Een vreemde maar weinig geslaagde komedie, die weinig weg heeft van de films waarin Andrés Pajares gewoonlijk speelt.

Freddy el croupier

1982 | Komedie, Actiefilm

Spanje 1982. Komedie van Alvaro Sáenz de Heredia. Met o.a. Ana Obregón, Javier Elorrieta, Jaime Adalid en Ricardo Palacios.

De zoon van een vermoorde croupier wil zijn vader wreken. Een goed geregisseerde actiefilm, die echter in alle opzichten grote onvolmaaktheden heeft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alvaro Sáenz de Heredia op televisie komt.

Reageer