Rosemarie Lindt

Acteur

Rosemarie Lindt is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Gli Esecutori

1976 | Misdaad, Thriller, Actiefilm

Italië 1976. Misdaad van Maurizio Lucidi. Met o.a. Roger Moore, Stacy Keach, Ivo Garrani, Ettore Manni en Fausto Tozzi.

De maffia smokkelt drugs door middel van een middeleeuwse crucifix naar de Verenigde Staten. Amerikaanse agenten gaan op zoek naar schuldigen en vinden tegelijk de moordenaar van de vader van een van hen. Ondanks medewerking van de scenarioschrijver van THE FRENCH CONNECTION een middelmatige, rammelende film. Onbedoeld plezier kan worden beleefd aan Moore als Amerikaan van Siciliaanse origine. Ook bekend als THE SICILIAN CROSS, UOMO DELL' ORGANIZAZIONE, THE EXECUTORS en THE EXECUTIONER.

Eroi all'inferno

1975 | Oorlogsfilm

Italië 1975. Oorlogsfilm van Michael Wotruba. Met o.a. Klaus Kinski, Lars Bloch, Rosemarie Lindt en Ettore Manni.

Twee neergehaalde Amerikaanse piloten belanden in een Frans krijgsgevangenenkamp, ontsnappen en ontvoeren een Duitse generaal, die in het bezit is van belangrijke plannen. Een film vol clichékarakters, clichéconflicten en clichédialogen. Men heeft het honderd maal eerder en beter gezien. Ook bekend als HEROES IN HELL.

Emmanuelle e Françoise - Le sorelline

1975 | Drama, Thriller, Erotiek

Italië 1975. Drama van Joe D'Amato. Met o.a. Patricia Gori, Rosemarie Lindt, George Eastman, Karole Annie Edel en Mary Kristal.

Een jonge vrouw is de moordenaar van haar zuster op het spoor. Ze verleidt de man en onderwerpt hem aan de vreselijkste folteringen. Hij slaagt er echter in zich te bevrijden en draait de rollen om. Misbaksel van Itali[KA3]e`s actiefste afvalfilmer Joe d`Amato die onder zijn echte naam Artistide Massaccesi tekende voor scenario [KA1]en fotografie. Het zou me overigens niks verbazen als ook de componist, Joe Dynamo (toe maar), een pseudoniem van Massaccesi zou blijken te zijn. De muziek is in ieder geval al even krakkemikkig als de rest van deze trieste produktie.

I Giochi proibiti de l'Aretino Pietro

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Piero Regnoli. Met o.a. Femy Benussi, Tony Kendall, Rosemarie Lindt, Shirley Corrigan en Angela Covello.

Z[KA1]e[KA1]er losjesweg op Pietro Aretino (1492-1556) gebaseerde erotische verhalen, opgenomen in het bergstadje Gubbio, waar Zeffirelli zijn ROMEO & JULIA schoot, en gesitueerd in het Umbria anno 1550. Vier vrouwen worden tijdens een proces veroordeeld omdat zij vier mannen hebben bedrogen. Soms boertig, soms schunnig, vaak Decamerone-achtig maar meestal onbenullig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rosemarie Lindt op televisie komt.

Reageer