Wendy Toye is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

We Joined the Navy

1962 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1962. Drama van Wendy Toye. Met o.a. Kenneth More, Lloyd Nolan, Joan O'Brien en Mischa Auer.

Een oppervlakkige, zouteloze militaire-dienstklucht zonder een greintje slapstick om er nog iets draaglijks van te maken. Amerikaanse titel: WE ARE IN THE NAVY NOW.

Raising a Riot

1957 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1957. Komedie van Wendy Toye. Met o.a. Kenneth More, Shelagh Fraser, Ronald Squire en Bill Shine.

Voorspelbare lichte komedie over More die probeert zijn drie ondeugden van kinderen in toom te houden.

True as a Turtle

1956 | Komedie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1956. Komedie van Wendy Toye. Met o.a. John Gregson, June Thorburn, Cecil Parker, Elvi Hale en Keith Michell.

Pas getrouwd stel Gregson-Thorburn brengen hun wittebroodsweken door op een oud jacht en raken ongewild betrokken in een smokkelzaak. Naïeve komedie voor kritiekloze kijkers die genoegen nemen met wat gescharrel in een boot.

All for Mary

1955 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1955. Komedie van Wendy Toye. Met o.a. Nigel Patrick en Kathleen Harrison.

Oud dametje regelt romance in Zwitsers hotel. Had leuker kunnen zijn.

Three Cases of Murder

1954 | Thriller, Horror

Verenigd Koninkrijk 1954. Thriller van David Eady, Wendy Toye, George More O'Ferrall en George More O'F. Met o.a. Hugh Pryse, John Gregson, Elizabeth Sellars, Emrys Jones en Orson Welles.

Drie ongebruikelijke moordverhalen. De eerste `In the Picture` is erg griezelig. De laatste `Lord Mountdrago` (naar een Somerset Maugham-verhaal) is een spannend verhaal met Welles als regeringsambtenaar die last heeft van een rivaal.

The Teckman Mystery

1954 |

1954. Wendy Toye. Met o.a. Meier Tzelniker, John Justin, George Colouris, Roland Culver en Margaret Leighton.

Drie ongebruikelijke moordverhalen. De eerste `In the Picture` is erg griezelig. De laatste `Lord Mountdrago` (naar een Somerset Maugham-verhaal) is een spannend verhaal met Welles als regeringsambtenaar die last heeft van een rivaal.

The Techman Mystery

1954 | Drama, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1954. Drama van Wendy Toye. Met o.a. Margaret Leighton, John Justin, Meier Tzelniker, Roland Culver en George Coulouris.

Justin moet als schrijver een biografie van Medwin samenstellen, een ogenschijnlijk gesneuvelde oorlogsheld. Dat levert verrassingen op. Goed acteerwerk.