Tricky

Acteur, Componist

Tricky is acteur en componist.
Er zijn 2 films gevonden.

The Fifth Element

1997 | Sciencefiction, Actiefilm

Frankrijk 1997. Sciencefiction van Luc Besson. Met o.a. Bruce Willis, Milla Jovovich, Gary Oldman, Ian Holm en Chris Tucker.

Buitenissig: in Europa een film maken die meer kost dan dure Hollywoodfilms. De film zich laten afspelen over een tijdsbestek van honderden jaren. Een buitenaards wezen, dat eruitziet als een blauwe doedelzak, opera laten zingen. De Franse regisseur Luc Besson flikt het allemaal onder het motto: waar een Bruce Willis is, is een weg. De acteursnaam loste de moeilijkheden van het aantrekken van financiers op en ook in het verhaal is Willis weer 'problem solver', dit keer als ranzige taxichauffeur die de aarde redt. The Fifth Element werd als 'Modefoto’s vermomd als sciencefiction' afgekraakt, maar is een overtuigend groots, sprookjesachtig, bizar en tegelijk plat heldenepos.

Love Bites: Go Now

1995 | Romantiek

Verenigd Koninkrijk 1995. Romantiek van Michael Winterbottom. Met o.a. Robert Carlyle, Juliet Aubrey, James Nesbitt, Sophie Okonedo en Berwick Kaler.

Nick (Carlyle), stukadoor van beroep, is slechts ge[KA3]interesseerd in voetbal en heeft uitsluitend oog voor vrouwelijk schoon. Hij gaat vaak een avondje stappen met zijn boezemvriend Tony (Nesbitt). Op de dansvloer behoedt hij Karen (Aubrey) voor een wat al te opdringerige `partner`. Karen valt niet onmiddellijk voor zijn grove bek en de vulgaire toespelingen, maar voor Nick is het ditmaal ernst. Met heel veel moeite slaagt hij erin haar hartje te veroveren. Ze gaan samenwonen en kort erop blijkt dat Nick aan multiple sclerosis (ms) lijdt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tricky op televisie komt.

Reageer