In-Pyo Cha

Acteur

In-Pyo Cha is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Seoul Searching

2015 | Komedie

Zuid-Korea/China/Verenigde Staten 2015. Komedie van Benson Lee. Met o.a. Justin Chon, Jessika Van, In-Pyo Cha, Teo Yoo en Esteban Ahn.

Als John Hughes het kind van Koreaanse immigranten was geweest dan had zijn Breakfast Club er waarschijnlijk zo uit gezien als Seoul Searching, een aanstekelijke komedie over tieners van Koreaanse afkomst die in 1986 worden uitgenodigd voor een zomerkamp in Seoul. Op het eerste gezicht zijn ze gemakkelijk onder te verdelen in subgroepen als punkers en studiebollen, maar natuurlijk blijken ze veel meer met elkaar gemeen te hebben dan ze zelf ooit durven toe te geven. Voorspelbare kost dus, maar ook energiek, grappig, aandoenlijk, ontroerend en hartverwarmend.

Dr. K.

1999 | Mysterie, Drama, Fantasy

Zuid-Korea 1999. Mysterie van Kyung-Taek Kwak. Met o.a. Cha In-Pyo, Kim Hae-Soo en Kim Ha-Neul.

Neurochirurg dokter Kang Ji-Min (In-Pyo) beschikt niet enkel over de meest moderne medische spitstechnologie, maar tevens over de kracht van zijn geest. Zijn moeder, een sjamaan, leerde hem zijn levensenergie op een natuurlijke en evenwichtige manier te gebruiken. Zo is hij in staat om tien uur lang ononderbroken te opereren en met twee uur slaap weer fris te zijn. Dit talent wekt zowel de bewondering als de jaloezie op van zijn collega`s. Als hij erin slaagt drie jonge pati[KA3]enten te redden die door iedereen als verloren beschouwd werden, begint anesthesiste Pyo Jee-Soo (Hae-Soo) zijn verleden na te trekken. Het blijkt dat de jonge chirurg elke avond verdwijnt naar een onbekende plaats. Bevreemdend medisch mysterie over moderne geneeskunde en eeuwenoud Aziatisch sjamanisme. Kan de sjamaan met zijn kruidenmengsels zieken genezen die door de best opgeleide hedendaagse dokters voor dood verklaard zijn? En zo ja, waar halen ze hun krachten vandaan? Wie in deze raadsels geĆÆnteresseerd is zal zeker een lekkere kluif beleven aan deze film, waarover ze nog dagenlang kunnen discussiĆ«ren met gelijkgestemde vrienden. Kwak schreef zelf het scenario. Achter de camera stond Hae-Soo Park. Dolby Stereo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer In-Pyo Cha op televisie komt.

Reageer