Erna Martha Bauman

Acteur

Erna Martha Bauman is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Los derechos de los hijos

1962 | Drama

Mexico 1962. Drama van Miguel Morayta. Met o.a. Elvira Quintana, Carlos Agosti, Erna Martha Bauman en Fernando 'Mantequilla' Soto.

De vrouw van een arts weigert kinderen te krijgen uit angst voor een abnormale bevalling. De dokter begint een verhouding met zijn assistente, die zwanger wordt. Zijn vrouw (van wie hij wilde scheiden) raakt op haar beurt in verwachting. Herverfilming van YO FUI UNA URSUPARADORA van Morayta zelf, gemaakt in 1945; beide films zijn overdreven melodramatisch.

La Invasión de los vampiros

1962 | Horror

Mexico 1962. Horror van Miguel Morayta. Met o.a. Erna Martha Bauman, Rafael del Río, Carlos Agosti en Tito Junco.

Een dokter komt in een onherbergzaam Mexicaans gebied, waar een vampierachtige familie woont... Een van de klassiekers van de Mexicaanse horrorfilm.

Los falsos héroes

1961 | Drama

Mexico 1961. Drama van Carlos Toussaint. Met o.a. Evangelina Elizondo, Alfonso Mejía, Sergio Jurado en Erna Martha Bauman.

Een jongeman, die beschermd wordt door een rijke dame van twijfelachtige reputatie, heeft een gemakkelijk leven. Uiteindelijk stemt hij toe mee te doen aan een bankoverval. Een soepele film met goede decors.

El Mundo de los vampiros

1960 | Horror

Mexico 1960. Horror van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Mauricio Garcés, Erna Martha Bauman, Silvia Fournier en Guillermo Murray.

Een vampier uit Transsylvanië verrijst uit de dood in Mexico om de nakomelingen van zijn voorouderlijke vijand te vernietigen. Een van de meesterwerken van de Mexicaanse fantasiefilm, die binnen zijn zelfverzonnen classicisme zeer belangwekkende en inventieve hoogtes bereikt.

La Mujer marcada

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van Miguel Morayta. Met o.a. Ana Luisa Peluffo, Joaquín Cordero, Alberto de Mendoza en Erna Martha Bauman.

Als gevolg van een ongeval wordt een vrouw geheel verminkt. Zij besluit zich te wreken op de man die de schuld van alles is, omdat hij vlak daarvoor haar zusje had vermoord. Onbeschaamd plagiaat van A WOMAN'S FACE van George Cukor, een Amerikaanse film die toen wel vaker in Mexico werd geplagieerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Erna Martha Bauman op televisie komt.

Reageer