Dorrie Kavanaugh

Acteur

Dorrie Kavanaugh is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Solitary Man

1979 | Drama

Verenigde Staten 1979. Drama van John Llewellyn Moxey. Met o.a. Earl Holliman, Carrie Snodgress, Nicolas Coster, Lara Parker en Dorrie Kavanaugh.

Een goed bedoelde, maar droefgeestige weergave van het uiteenvallen van een gezin, gezien vanuit het standpunt van de man. Enkele maanden vóór het sterkere KRAMER VS. KRAMER uitgebracht.

The Life and Assassination of the Kingfish

1977 | Drama

Verenigde Staten 1977. Drama van Robert Collins. Met o.a. Edward Asner, Nicholas Pryor, Diane Kagan, Fred Cook en Dorrie Kavanaugh.

Asner valt op in deze gedramatiseerde documentaire als de controversiële Huey Long en stijgt boven het clichéscenario uit door middel van zijn rol die op zichzelf een krachttoer is.

Life And Assassination Of The Kingfish,

1977 |

1977. Robert Collins. Met o.a. Dorrie Kavanaugh, Fred Cook, Nicholas Pryor, Edward Asner en Diane Kagan.

Asner valt op in deze gedramatiseerde documentaire als de controversiële Huey Long en stijgt boven het clichéscenario uit door middel van zijn rol die op zichzelf een krachttoer is.

Hester Street

1975 | Drama

Verenigde Staten 1975. Drama van Joan Micklin Silver. Met o.a. Steven Keats, Carol Kane, Mel Howard, Dorrie Kavanaugh en Doris Roberts.

Een jonge joodse immigrante (Kane) voegt zich bij haar man rond de eeuwwisseling in New York en ontdekt dat hij zijn tradities van de oude wereld verworpen heeft en dat hij van haar hetzelfde verwacht. Ontwapenend eenvoudig verhaal, met een opvallend gevoel voor de periode. Camerawerk van Kenneth Van Sickle. Gedraaid op locatie in New York, Greenwich Village in Morton Street en Fifth Street Satage Studio's.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dorrie Kavanaugh op televisie komt.

Reageer