Germán Lorente

Regisseur

Germán Lorente is regisseur.
Er zijn 15 films gevonden.

La Vendedora de ropa interior

1982 | Komedie, Erotiek

Spanje 1982. Komedie van Germán Lorente. Met o.a. María José Nieto, Julian Navarro, José Sazatornil en Florinda Chico.

Een vlot meisje besluit zich van haar familie los te maken. Daarom gaat ze als huis-aan-huis-verkoopster van ondergoed werken. Min of meer een schelmenkomedie, die absoluut geen kassucces werd.

3 mujeres de hoy

1980 | Romantiek

Spanje 1980. Romantiek van Germán Lorente. Met o.a. Robin Ellis, Norma Duval, Ana Obregón en Taida Urruzola.

Het leven van drie vrouwen wordt bepaald door een financier. Een film om kippevel van te krijgen.

Venus de fuego

1978 | Misdaad, Erotiek

Spanje 1978. Misdaad van Germán Lorente. Met o.a. Taida Urruzola, Simón Andreu, Alberto de Mendoza en Manuel Tejada.

Een meisje, dat door haar vader verkracht is, gaat zich in een klooster vestigen. Later wordt ze een cabaret artieste die gespecialiseerd is in erotische nummers. Een thriller die in het teken staat van de seks-cinema en prat gaat op de opwindende verschijning van de hoofdrolspeelster.

Strip-Tease

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Germán Lorente en German Lorente. Met o.a. Terence Stamp, Corinne Clery, Fernando Rey, Pilar Velázquez en Verónica Miriel.

Een regisseur in crisis: zijn zondige minnares en haar vader besluiten een actrice in retraite, die ooit stripteaseuse was, te onderwerpen en te vernederen. Een hoogdravend erotisch melodrama met veel effectbejag, dat slechts met grote inspanning door de acteurs gered wordt.

Sensualidad

1975 | Misdaad, Erotiek

Spanje 1975. Misdaad van Germán Lorente. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Amparo Muñoz, Pilar Velázquez, Janet Agreen en Blanca Estrada.

Een politie-agent wil een paar prostituées van de totale ondergang redden. Een verschrikkelijke en moraliserende erotische thriller.

Una Chica casi decente

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Germán Lorente. Met o.a. Rocío Jurado, Adolfo Celi, Máximo Valverde en Mirta Miller.

Een sluwe oplichter is doodsbenauwd dat zijn dochter haar maagdelijkheid verliest. Beschamende komedie waarin Rocío Jurado en Máximo Valverde zich naast Adolfo Celi ontzettend lopen aan te stellen.

Qué cosas tiene el amor!

1970 | Komedie, Musical

Spanje 1970. Komedie van Germán Lorente. Met o.a. Peret, Silvia Monti, Andrés Pajares en Rafaela Aparicio.

Een eenvoudige zanger wordt verliefd op een knappe buitenlandse. De armzalige zanger Peret mag eventjes decadent doen in deze film.

Coqueluche

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Germán Lorente en German Lorente. Met o.a. Analía Gadé, Juan Luis Galiardo, Silvia Dionisio, José Sazatornil en Analia Gade.

Een actrice die met haar minnaar samenwoont, moet ook een knap meisje onderbrengen. Vervolgens komt haar zoon haar opzoeken in deze flauwe komedie.

Las Nenas del mini-mini

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Germán Lorente. Met o.a. Sonia Bruno, Juan Luis Galiardo, Pilar Velázquez en José Sacristán.

We zien de lotgevallen, in de liefde en op andere terreinen, van een aantal Spaanse meisjes. Een valse, schijnheilige en moralistische film.

Sharon vestida de rojo

1968 | Misdaad

Spanje 1968. Misdaad van Germán Lorente. Met o.a. George Chakiris, Beba Loncar, Silvia Solar, Manuel de Blas en Sonia Bruno.

Tijdens de opnamen voor een Amerikaanse film in Madrid ontstaat een criminele intrige. Een typische film van Lorente, die zich in een weelderig milieu afspeelt - met Hollywood- pretenties.

Un Día después de Agosto

1967 | Drama

Spanje 1967. Drama van Germán Lorente. Met o.a. Brett Halsey, Ilia Sushan, Cristina Galbó en Luis Induni.

Een Franse chirurg, die verbitterd is omdat zijn echtgenote samen met haar minnaar gestorven is, aarzelt tussen een naïve adolescente en een hete oudere vrouw. Het typische melodrama van Germán Lorente, dat zich altijd in kosmopolitische milieus afspeelt en theoretisch schunnige onderwerpen pretendeert aan te snijden.

Cover girl

1967 | Romantiek

Spanje 1967. Romantiek van Germán Lorente. Met o.a. Oliver Despax, Beba Loncar, Eduardo Fajardo en Mabel Karr.

Een model raakt smoorverliefd op een jonge avonturier. Dit melodrama van Germán Lorente speelt zich in weelderige milieus af. Deze Spaanse regisseur heeft de neiging om een buitenlandse schijn aan zijn films te geven.

Vivir al sol

1965 | Erotiek

Spanje 1965. Erotiek van Germán Lorente. Met o.a. Dominique Boschero, Giancarlo Del Duca, Gemma Cuervo en Alberto Dalbes.

Lorente verstond, met vele anderen in de jaren zestig, het volgende onder een luxueuze situering: whisky, verslapping van de moraal, buitenlandse acteurs, veel bikini's en een moraliserend einde om de censuur te kunnen passeren.

Playa de Formentor

1964 | Romantiek

Spanje 1964. Romantiek van Germán Lorente. Met o.a. Gebriele Tinti, Margit Kocsis, Soledad Miranda en Gerard Tichy.

In een luxe badplaats ontbrandt een onmogelijke liefde. Zo begon regisseur Lorente zijn pogingen om het 'moderne' milieu van de toenmalige Europese cinema na te apen. Er ontspint zich een suggestieve tegenstelling tussen de vrouwelijkheid van Miranda en die van Kocsis.

Antes de anochecer

1964 | Romantiek

Spanje 1964. Romantiek van Germán Lorente. Met o.a. Marcos Martí en Margit Kocsis.

Dit is een levendige liefdesgeschiedenis van een arts uit de provincie en een jong, enigszins onevenwichtig meisje, dat later moeilijkheden zal veroorzaken. De eerste film van Germán Lorente, en geen beste.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Germán Lorente op televisie komt.

Reageer