Iga Cembrzynska

Acteur, Componist

Iga Cembrzynska is acteur en componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Sloneczny zegar

1997 |

Polen 1997. Andrzej Kondratiuk. Met o.a. Roman Mielczarek, Katarzyna Figura, Andrzej Kondratiuk en Iga Cembrzynska.

Wrzeciono czasu

1995 | Drama, Komedie

Polen 1995. Drama van Andrzej Kondratiuk. Met o.a. Janina Morawska, Vera Kondratiuk, Janusz Kondratiuk, Arkadiusz Kondratiuk en Krystyna Kondratiuk.

Cztery pory roku

1984 | Drama, Experimenteel

Polen 1984. Drama van Andrzej Kondratiuk. Met o.a. Iga Cembrzy[KA1]nska, Andrzej Kondratiuk, Janusz Kondratiuk, Arkadiusz Kondratiuk en Krystyna Kondratiuk.

Een familie-gebeurtenis, die uitgroeide tot een film: filmregisseur Andrzej Kondratiuk, zijn vrouw, de actrice Iga Cembrzýnska en zijn broer, de regisseur Janusa Kondratiuk legden het laatste bezoek dat hun invalide vader hen bracht in de beslotenheid van de familie op film vast. Een intelligent en intrigerend discussiestuk over de betekenis van het leven. De film werd met eigen middelen gemaakt, wat ongebruikelijk is in een socialistisch produktiesysteem.

Rekopis znaleziony w Saragossie

1965 | Historische film, Avonturenfilm, Fantasy, Experimenteel

Polen 1965. Historische film van Wojciech Has. Met o.a. Zbigniew Cybulski, Franciszek Pieczka, Ludwik Benoit, Barbara Krafftówna en Krzysztof Litwin.

Een raamvertelling, die zelfs hoofdpersoon Alfons van Worden in verwarring brengt. De film is gebaseerd op de (ook in het Nederlands vertaalde) roman van Jan Potocki. Het is een complex spel van realiteit en fantasie, waarheid en mystificaties. De wonderlijke droomwereld heeft van Has een monumentale vorm gekregen, waaraan avant-garde componist Penderecki en vooral art director Jerzy Skarzy[KA1]nski waardevolle bijdragen hebben geleverd. Scenario van Tadeusz Kwiatkowski. Camerawerk van Mieczyslaw Jahoda.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Iga Cembrzynska op televisie komt.

Reageer