Stuart Campbell

Acteur

Stuart Campbell is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Dragonworld

1994 | Fantasy, Horror, Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1994. Fantasy van Ted Nicolaou. Met o.a. Sam McKenzie, Andrew Keir, Courtland Mead, Brittney Powell en John Woodvine.

Een weesjongen ergens in Schotland wil dolgraag een vriendje en vindt een klein draakje. Jaren later wordt het tweetal ontdekt en de jongeman moet beslissen of hij zijn vriend, die tot reusachtige proporties is uitgegroeid, zal exploiteren voor geld. Een aardige kinderfilm van de producenten van goedkoop gemaakte griezel- en SF-films als REANIMATOR, TRANCERS en PUPPET MASTER. Een beetje voorspelbaar, maar het leuke verhaal, de innemende personages en de gezellige draak maken deze film tot een plezierige vertelling-voor-het-slapengaan. Het script van Suzanne Glazener Naha en Ted Nicolaou werd (omdat het goedkoper is) verfilmd in Roemeniƫ in plaats van in Schotland, met Alan Trow achter de camera.

Gallagher's Travels

1986 | Avonturenfilm, Komedie, Actiefilm

Australiƫ 1986. Avonturenfilm van Michael Caulfield. Met o.a. Ivar Kants, Joanne Samuel, Stuart Campbell, Jennifer Hagan en Francis Yin.

Stralende fotografe Samuel die een jongenskopje heeft, moet samenwerken met Engelse verslaggever Kants voor een artikel over illegale dierenhandel die door een duistere Chinese triade bedreven wordt. Ze trekken daarvoor de Australische jungle in. Kants manifesteert zich als een Jantje Bang en Samuel als een Pietje Flink. Weinig ambitieuze film die pogingen doet om grappig te zijn, volgestouwd is met clich[KA1]es en gegeneraliseerde archetypes (de nette Brit, de schofterige mof etc.), inclusief de gelukkige afloop. Scenario van de regisseur en het camerawerk is van Geoffrey Simpson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stuart Campbell op televisie komt.

Reageer