Günther Kieslich

Acteur

Günther Kieslich is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Gejodelt wird im Unterhöschen

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Ulrike Butz, Judith Frisch en Günther Kieslich.

Beierse sekskomedie waarin slechts af en toe gejodeld wordt maar waarin de slipjes door ramen en deuren vliegen. Brave, gezonde softseks. Zie ook: 'Tiroler'- seksfilms.

Wenn die Prallen Möpse Hüpfen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Ulrike Butz, Judith Fritsch, Eva Gross, Sonja Jeanine en Heidi Kappler.

Een aantal seksverhaaltjes in een guitige raamvertelling. De Duitse titel is een mysterie; de vertaling luidt 'Waar de dikke mopshondjes ronddartelen'. Misschien is dit Germaanse eroscentrum-geheimtaal? Wij weten het niet. Deze film kunt u overslaan en dat geldt voor vrijwel alles wat Hofbauer ooit heeft gemaakt. Ook bekend als FLOTTE BIENEN - WILDER HONIG.

Schulmädchen-Report 1. Teil - Was Eltern nicht für möglich halten

1970 | Erotiek

Duitsland 1970. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Günther Kieslich, Friedrich von Thun, Helga Kruck en Rolf Harnisch.

In sc[KA2]ene gezette interviews met meisjes van de middenschool tussen de vijftien en zestien in M[KA3]unchen die worden ondervraagd over hun seksuele ervaringen. Dit vormde het raamwerk voor de eerste film, die een immens succes werd bij het grote publiek en nog twaalf vervolgen kreeg. Het begint met een wicht dat een nummertje in de bus maakt met een buschauffeur tijdens een schoolreisje en van school gestuurd omdat de moraal van die tijd dat zo wilde. Verder nog een sportleraar die vallen moet en een zwemleraar die tot een triootje gedwongen wordt. Zelfs een jonge priester moet op de biechtstoel door de knie[KA3]en op een opdringerig meisje. Roze, blond en bloot op het grote scherm. De kwasi voorlichting is niks anders dan ordinaire `Sauerkraut seks` voor de wellustige kijkers van toen en twintig jaar later een lachertje. Hofbauer (1925-1984) maakte er negen en Wolf C. Hartwig de rest. In het decennium 1970-1980 werd het meeste geld verdiend in de Duitse film met deze serie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Günther Kieslich op televisie komt.

Reageer