Wayne Hope

Acteur

Wayne Hope is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

BoyTown

2006 | Komedie, Drama, Muziek

Australië 2006. Komedie van Kevin Carlin. Met o.a. Glenn Robbins, Mick Molloy, Lachy Hulme, Sally Phillips en Wayne Hope.

Twintig jaar geleden waren Benny G, Tommy Boy, Bobby Mac, Carl en Corey de leden van BoyTown, de allereerste boyband van de jaren tachtig. Nu werken ze, onder aanvoering van Benny G, aan een comeback. Wanneer hun voormalige manager, nu een succesvolle platenproducer, te hulp schiet is hun eerste hitje een feit. Een tour volgt, maar daar zitten de echtgenotes van deze oudbakken popsterren natuurlijk niet op te wachten. Aardige komedie, vooral door de uitstraling van de in Australië bekende hoofdrolspelers en een aantal geestige liedjes.

Halifax F.P.: Takes Two

2001 | Thriller, Misdaad

Australië 2001. Thriller van Ken Cameron. Met o.a. Rebecca Gibney, Sacha Horler, Mary Docker, David Roberts en Michael Robinson.

Ellie Potson (Docker) is onder psychiatrische behandeling bij Jane Halifax (Gibney). Het valt Jane op dat Karen Oldfield (Horler) haar vriendin Ellie tracht te manipuleren. Dan wordt Ellie betrokken bij een moord, maar het is Jane toch te gortig en een te gemakkelijke oplossing om haar als dader aan te wijzen. Na zich grondig in de affaire te hebben verdiept, ontrafelt Jane een heel duister complot. Het scenario van Katherine Thompson is voor de vaste Halifax-fans best om van te smullen. Het camerawerk is van Brent Crockett. Ook bekend als HALIFAX: MADNESS OF TWO.

The Castle

1997 | Komedie, Experimenteel

Australië/Verenigde Staten 1997. Komedie van Rob Sitch. Met o.a. Michael Caton, Anne Tenney, Sophie Lee, Antony Simcoe en Stephen Curry.

Vrachtwagen chauffeur en zijn gezin wonen gelukkig en tevreden op vervuilde grond naast de landingsbaan van een vliegveld. Als het vliegveld probeert hun woning op te kopen voor uitbreidingsplannen stelt de vrachtwagen chauffeur alles in het werk om deze gedwongen verkoop tegen te houden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Wayne Hope op televisie komt.

Reageer