Barbara Bolton

Acteur

Barbara Bolton is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Happy Birthday Shakespeare

2000 | Romantiek, Drama

Verenigd Koninkrijk 2000. Romantiek van Nick Hurran. Met o.a. Neil Morrissey, Dervla Kirwan, Amanda Holden, Mark Williams en Sam Morris.

Will Green (Morrissey) woont met zijn vrouw Kate (Kirwan) en hun twee kinderen in een troosteloze buurt van Noord Londen. Hij is chauffeur op een toeristenbus, maar droomt ervan een restaurant te openen in Stratford-upon-Avon, want hij dweept met Shakespeare en zo zou zijn ultieme wens uitkomen. Maar daarvoor heeft hij geld nodig en wat hij verdient is amper voldoende om zijn gezin te onderhouden. Zijn vader (Ryall) wil hem het geld geven, maar Will is te trots om het te aanvaarden. Kate begrijpt zijn droom niet. Ze wil liefst in de stad blijven wonen. Will vindt wel begrip bij zijn gids Alice (Holden) en stiekem hoopt hij dat ze beiden de stad kunnen ontvluchten. Een onschuldig romantisch sprookje met enkele geweldige momenten, maar het narratieve is te episodisch om echt aan te slaan. Het werd een soort moza[KA3]iek, voorzien van leuke tussentitels, maar zonder continu[KA3]iteit, zodat bepaalde acties van Will (vooral in het tweede gedeelte) niet volledig gemotiveerd worden. Morrissey is uitstekend in zijn uitbeelding van de jongensachtige dromer en Holden schittert als het feeërieke elfje. Mark Wallington bewerkte zijn eigen roman tot scenario. Fotografie is van Derek Suter. Stereo. Uitgezonden in twee delen.

The Great American Fourth Of July And Other Disasters

1982 | Komedie

Verenigde Staten 1982. Komedie van Dick Bartlett. Met o.a. Matt Dillon, James Broderick, Barbara Bolton, Jean Shepherd en Jeff Yionis.

Het tv-debuut van Dillon waarin hij bewees te kunnen acteren. In deze komedie speelt hij Ralph, een 16-jarige jongen die zich net als iedereen aan het voorbereiden is om morgen - dan is het de 4e juli - op gepaste wijze de Amerikaanse nationale feestdag te vieren. Maar alles wat hij doet loopt uit op een ramp.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barbara Bolton op televisie komt.

Reageer