Gastón Santos

Acteur

Gastón Santos is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

El silencioso

1966 | Western

Mexico 1966. Western van Alberto Mariscal. Met o.a. Gastón Santos, Luis Aguilar, Adriana Roel en Emilio Fernández.

Een revolverheld wil wraak nemen en helpt een plattelandsfamilie tegen bandieten die een dorp tiranniseren. Deze western is duidelijk geïnspireerd op SHANE. Uitstekend geregisseerd, prima camerawerk en montage.

El indomable

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Rafael Baledón. Met o.a. Gastón Santos, Abel Salazar, Alma Delia Fuentes en José Gálvez.

Een pokerspeler zweert zijn vriend te zullen wreken die bij een ruzie is neergeschoten. Een overdreven melodramatische western met af en toe wat humor. Er zitten zeer complexe scènes in, die overigens de minst interessante zijn.

Jóvenes y bellas

1961 | Komedie, Musical

Mexico 1961. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Gastón Santos, María Eugenia San Martín, Alfonso Mejía en María Duval.

Een paar jonge meisjes worden door hun ouders naar het platteland gestuurd, waar zij moeten leren goede huisvrouwen te worden. Daar ontvangen zij de welbekende lessen van wilde, edelmoedige, gezonde en sterke jongens. Een flater van formaat.

Una Bala es mi testigo

1959 | Western

Mexico 1959. Western van Chano Urueta. Met o.a. Gastón Santos, Rita Macedo, Mauricio Garcés en Jaime Fernández.

Een dorp krijgt bezoek van een vreemdeling die de dood van zijn vriend komt wreken. Dankzij de tragische gelaatsuitdrukking van de verdachte en de gebaren van Irma Castillón is de film onbedoeld vermakelijk.

Misterios de ultratumba

1958 | Horror

Mexico 1958. Horror van Fernando Méndez. Met o.a. Gastón Santos, Rafael Bertrand, Mapita Cortés en Carlos Ancira.

Twee dokters in een gekkenhuis sluiten een pact: wie van beiden het eerst komt te overlijden, onthult de ander de geheimen van het hiernamaals. Maar eenmaal dood komt de eerst overledene zijn belofte niet na. De film had niet zo veel succes als zijn voorganger, EL VAMPIRO. Een vaardig geregisseerde film.

Los Diablos del terror

1958 | Avonturenfilm

Mexico 1958. Avonturenfilm van Fernando Méndez. Met o.a. Gastón Santos, Alma Rosa Aguirre, Pedro de Aguillón en Quintín Bulnes.

Een bende bandieten ontvoert een jurist en een meisje, maar een zekere Gastón en diens vriend 'Coyote Loco' proberen hen te bevrijden. Ondanks de verschrikkelijke kleuren en de voortdurende poses van play-boy Santos, is Méndez er in geslaagd een western van enig niveau te produceren.

La Edad de la tentación

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Alejandro Galindo. Met o.a. Gastón Santos, Mapita Cortés, Alfonso Mejía en Fernando Luján.

De wederwaardigheden van verschillende jongeren van goeden huize die verslaafd zijn aan drugs. Tamelijk ridicuul; het lijkt een verzameling opvoedkundige lessen.

El Grito de la muerte

1958 | Horror, Western

Mexico 1958. Horror van Fernando Méndez. Met o.a. Gastón Santos, María Duval, Pedro de Aguillón en Hortensia Santoveña.

Gastón en 'Coyote Loco' zijn op zoek naar een goudader, maar niemand wil hen er naar toe leiden, uit angst voor het spook 'La Llorona', een gekkin die alvorens te sterven had gezworen haar onder geheimzinnige omstandigheden overleden zus te wreken. Een aantrekkelijke combinatie van griezelfilm en western, in zekere zin het vervolg van LOS DIABLOS DEL TERROR, van dezelfde regisseur en uit hetzelfde jaar.

La Flecha envenenada

1956 | Avonturenfilm

Mexico 1956. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Gastón Santos, Otilia Larrañaga, Pedro de Aguillón en Emma Roldán.

Een weesmeisje loopt het gevaar om door haar advocaat van haar landerijen beroofd te worden, maar twee vrienden komen haar te hulp. Smakeloze film.

El Potro salvaje

1956 | Familiefilm, Misdaad

Mexico 1956. Familiefilm van Rafael Baledón. Met o.a. Gastón Santos, Lilia Martínez 'Gui Gui', Rodolfo Landa en Carmen Montejo.

Een meisje vindt een paard dat zij de naam 'Witte Wolk' geeft. Dankzij het paard wordt een bende schurken opgerold. Het enige wat de moeite waard is aan deze verder vervelende film zijn de fraaie beelden.

El Pantano de las ánimas

1956 | Avonturenfilm

Mexico 1956. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Gastón Santos, Manola Saavedra, Pedro de Aguillón en Sara Cabrera.

Om de uitkering van de verzekering op te strijken veinst de man van doña María zich dood en met een kikvorspak opereert hij in de rivier als 'El Hombre del Pantano', de leider van een bende vogelvrij verklaarden. Een zielige replica van THE CREATURE FROM THE BLACK LAGOON van Jack Arnold.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gastón Santos op televisie komt.

Reageer