Miyavi is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Bleach

2018 | Fantasy, Actiefilm

Japan 2018. Fantasy van Shinsuke Sato. Met o.a. Sota Fukushi, Hana Sugisaki en Miyavi.

In hedendaags Tokyo ziet de stoere, oranjeharige middelbare scholier Ichigo de geesten van overledenen. Hij heeft namelijk veel 'zielenkracht'. Dat is ook de reden dat aangevallen wordt door een 'Hollow', een monsterlijk demonisch wezen. Hij wordt gered door Rukia, een 'Oogster', tevens 150-jarige puber, die goede zielen begeleidt naar het hiernamaals en Hollows verslaat met haar zwaard. Ichigo wordt ook een Oogster. Uiterst malle fantasy, gebaseerd op een populaire manga en anime-serie. Dus: gevechten, hardrockgitaren, monsters en boeven en een lange, epische finale. Flitsend en grappig, maar toch ook wel heel erg raar.

Unbroken

2014 | Biografie, Drama, Sportfilm

Verenigde Staten 2014. Biografie van Angelina Jolie. Met o.a. Jack O'Connell, Miyavi, Finn Wittrock, Domhnall Gleeson en Garrett Hedlund.

Verfilming van het levensverhaal van Louis Zamperini, die meedeed aan de Olympische Spelen, twee keer neerstortte met een vliegtuig, 47 dagen in een rubber bootje op de oceaan dobberde en een Japans krijgsgevangenenkamp overleefde. Regisseur Angelina Jolie volgt netjes de conventies van een biografisch epos, maar slaagt er niet in om van haar hoofdpersonage een mens van vlees en bloed te maken. Emoties worden geforceerd door de grandeur van de beelden en aanzwellende muziekjes. Visueel fraai, maar inhoudelijk teleurstellend en vluchtig drama. Het camerawerk van Roger Deakins werd genomineerd voor een Oscar.