Evelyn Thatcher

Acteur

Evelyn Thatcher is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Outlaw Express

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Joan Renee, Melbourne MacDowell, Albert Hart en Henry Otto.

Postkoetsen worden overvallen door een bende. Als er een dode bij valt, geeft Wells Fargo aan Leo Maloney opdracht de zaak te gaan onderzoeken en de bende uit te schakelen. Ford Beebe leverde het scenario en Harry Cooper het camerawerk.

Blind Trail

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Nelson McDowell, Bud Osborne en James Corey.

Leo, zijn paard Senator zijn hond Bullett komen in actie om Hill te helpen tegen een bende die haar van haar bezittingen wil beroven. De bende probeert nu Leo een moord in de schoenen te schuiven, maar ook dat werkt niet.

Flash O'Lightning

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Evelyn Thatcher, Chief Whitehorse en Bud Osborne.

Een outlaw steelt Leo's paard en die gaat er achter aan met zijn hond. Daarmee steekt hij zijn neus in een bijzonder naar wespennest. Redelijke western voor die tijd, door Ford Beebe geschreven. Beebe zat in het vak sinds 1920, maar aanvankelijk als scenarist van vele westerns. Zijn regiedebuut volgde in 1932 met de serie THE LAST OF THE MOHICANS. Beweerd wordt, dat Beebe samen met Leo Maloney de 20m durende western THE HONOR OF THE RANGE uit 1920 met Maloney in de hoofdrol geregisseerd zou hebben, maar daar zijn geen concrete bewijzen voor.

Not Built for Runnin'

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Chief Whitehorse, Milton Fahrney en Bud Osborne.

Leo en vriend Whitehorse vinden werk op de ranch van Hill, ook al kan deze hen niet betalen. Hun harde werken en vriendschap voor Hill wekt de ergernis van een buurman-rancher en hij ontvoert Hill. Dan doet Leo een interessante ontdekking. Ford Beebe was de scenarist en Jake Badaracco de cameraman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Evelyn Thatcher op televisie komt.

Reageer