Marzena Trybała

Acteur

Marzena Trybała is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Pismak

1985 | Drama, Historische film

Polen 1985. Drama van Wojciech Has. Met o.a. Wojciech Wysocki, Gustaw Holoubek, Zdzisław Wardejn, Jan Peszek en Janusz Michałowski.

Psychologisch portret van drie gevangenen in de Oostenrijkse afdeling van een krijgsgevangenenkamp in de laatste maanden van WOI. Een jonge joodse schrijver, die uitgever is van een atheïstisch satirisch blad, een elegante brandkastenkraker en een fanatieke monnik, die een moordenaar is, vormen de hoofdfiguren. Een onwaarschijnlijke film met sterke karakters en een claustrofobische sfeer, die typerend is voor de stijlvolle films van Has, maar er zit weinig actie in.

Miłos[KA1]c z listy przebojów

1985 | Muziek, Komedie

Polen 1985. Muziek van Marek Nowicki. Met o.a. Adrianna Biedrzy[KA1]nska, Tomasz Dedek, John Porter, Marian Kociniak en Mariusz Dmochowski.

Een muzikale komedie waarin de moderne rockmuziek wordt vergeleken met de popmuziek uit de jaren zestig op de nostalgische reünies van acteurs van het eens befaamde studententheater. Een curieus mengsel van de veteranen van het authentieke Satirische Studenten Theater STS in Warschau en fictieve karakters.

Mezczyzna niepotrzebny

1981 | Drama

Polen 1981. Drama van Laco Adamik. Met o.a. Jolanta Buszko, Elzbieta Karkoszka, Jerzy Kryszak, Marzena Trybała en Barbara Rachwalska.

Een niet onverdienstelijk speelfilmdebuut van de toneelregisseur Adamik. De film verhaalt over een ongehuwd meisje dat in verwachting raakt. Van verschillende kanten wordt op een abortus aangedrongen, terwijl zij er zelf steeds meer voor voelt het kind te behouden om het alleen op te voeden. Haar wens blijkt echter niet te worden geaccepteerd en de abortus wordt uiteindelijk onder dwang uitgevoerd.

Czwartki ubogich

1981 | Drama

Polen 1981. Drama van Sylwester Szyszko. Met o.a. Waldemar Kownacki, Grazyna Dylag, Marzena Trybała, Włodzimierz Musiał en Czesław Jaroszy[KA1]nski.

Een jonge arts ontdekt dat feiten omtrent een ongeluk worden achtergehouden. Zijn pogingen de waarheid boven tafel te krijgen worden evenwel bemoeilijkt door een liefdesaffaire. Ordinaire love-story met de pretentie morele waarden te onderzoeken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marzena Trybała op televisie komt.

Reageer