Stéphane Collaro

Regisseur, Acteur

Stéphane Collaro is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Majorette Kebab

1990 | Komedie

Frankrijk 1990. Komedie van Stéphane Collaro. Met o.a. Véronique Genest, Phil Barney en Mort Schuman.

Deze zogenaamde parodie op SOME LIKE IT HOT van Billy Wilder (1959) werd in Cappadocia opgenomen. Toegegeven, het verband is niet erg duidelijk, maar er valt in ieder geval van tijd tot tijd te lachen. Vooral de lichte muziek is aardig. Een min of meer geslaagde mengeling.

A la recherche de la dame en vert

1990 | Komedie

Frankrijk 1990. Komedie van Stéphane Collaro. Met o.a. Véronique Genest, Stéphane Collaro, Patricia Kaas, Félix Gray en Didier Barbelivien.

Ogenschijnlijk een parodie op INDIANA JONES, opgenomen in Turkije in het landschap van Capadoccia, maar in werkelijkheid versluierd amusement (zie de cast). Er is met enige goede wil wel eem intrige te ontdekken, die echter van elk belang is ontbloot. Er waren niet minder dan drie scenarioschrijvers nodig - waaronder Stéphane Collaro, die zich bovendien als een tweede Johnny Hallyday gedraagt - om tot dit resultaat te komen. Hoewel in een andere omgeving en met een ander team, is het weer meer van hetzelfde. ZWAK .

Deux cloches dans la neige

1977 | Komedie

Frankrijk 1977. Komedie van Jean-Luc Guillermou. Met o.a. Christian Marin, Bouboule, Stéphane Collaro en Jean-Luc Guillermou.

Twee Italianen proberen de Italiaans-Franse grens over te komen met een lading drugs en besluiten door de bergen te trekken. Helaas kunnen ze geen van beiden ski[KA3]en, zodat ongeveer de helft van de film kan gevuld worden met val- en glijpartijen in de sneeuw. De andere helft bestaat uit smoelentrekkerij, luidruchtige dialogen en nog meer sneeuwpret. Beide helften zijn monumenten van overbodigheid. Guillermou regisseerde, produceerde, schreef het scenario ( het wat?) en speelde ook nog één van de hoofdrollen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stéphane Collaro op televisie komt.

Reageer