George McDaniel

Acteur

George McDaniel is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Lionheart

1990 | Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Sheldon Lettich. Met o.a. Jean-Claude Van Damme, Ashley Johnson, Harrison Page, Deborah Rennard en Lisa Pelikan.

Nadat zijn broer tijdens een drugstransactie werd vermoord, deserteert Léon Gaultier (Van Damme) uit het Vreemdelingenlegioen om zijn schoonzus en haar dochtertje te bezoeken. In de VS aangekomen ontmoet hij Joshua, die hem in het lucratieve circuit van illegale gevechten introduceert. In de tussentijd zijn twee agenten van het Vreemdelingenlegioen naar hem op zoek. Aardige actiefilm waarin Van Damme zijn spierballen en lenigheid mag vertonen. De redelijk spectaculaire gevechtsscènes worden hinderlijk onderbroken door sentimenteel gedoe met de treurende weduwe en haar dochter.

Legacy

1975 | Drama

Verenigde Staten 1975. Drama van Karen Arthur. Met o.a. Joan Hotchkis, George McDaniel, Sean Allen en Dixie Lee.

Een originele maar niet onberispelijke karakterstudie van een verwende, aandoenlijke vrouw uit de betere kringen (Hotchkis), die ongeïnteresseerd haar leven leeft. Ze volgt haar rolpatroon, klaagt, masturbeert in bad, en wordt tenslotte gek. Hotchkis, die het scenario schreef én het toneelstuk waarop het is gebaseerd, is buitengewoon; echter, de regie is soms te statisch en de finale is een anticlimax.

Shark Monroe

1918 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1918. Avonturenfilm van William S. Hart. Met o.a. William S. Hart, Katherine MacDonald, Joe Singleton, George McDaniel en Bertholde Sprotte.

In deze goede avonturenwestern is Hart een zeekapitein langs de kust van Alaska. Het scenario van C. Gardner Sullivan toont ons de huwelijksdag van MacDonald, die met Singleton zou trouwen. Hart laat zichzelf met haar trouwen, en MacDonald heeft even tijd nodig voor ze van Hart houdt en niet meer van de gemene Baxter. Een aparte rol van Hart, maar sterk gespeeld. Het voortreffelijke camerawerk was van de meester Joe August, die het grootste deel van Harts films opnam.

The Girl and the Game

1915 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1915. Avonturenfilm van J.P. McGowan. Met o.a. Helen Holmes, J.P. McGowan, Leo Maloney, George McDaniel en William Brunton.

Serial in vijftien hoofdstukken. McGowan en Holmes - privé man en vrouw - schreven samen deze serial die aansloot op de populariteit die Holmes had verkregen. Uiteraard is ze ook weer de heldin die van de ene narigheid in de andere valt en uit duizend en één hopeloze toestanden gered moet worden. De later befaamde westernster Maloney startte hier zijn carrière.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George McDaniel op televisie komt.

Reageer