Cecília Esztergályos

Acteur

Cecília Esztergályos is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Kabala

1981 | Familiefilm

Hongarije 1981. Familiefilm van János Rózsa. Met o.a. Julianna Nyako, Zoltán Jakab, Dezs[KA11]o Garas, Cecília Esztergályos en Róbert Koltai.

Het drama van een broer en zus, die nadat hun ouders zijn gescheiden uit elkaar worden gehaald. De broer komt door zijn opstandige gedrag in aanraking met de justitie, maar de zus weet hem telkens weer te bevrijden. Samen geraken ze aan de zelfkant van de maatschappij. Door zijn oppervlakkigheid, de te fragmentarische benadering, het teveel aan items en de te sterke overdrijving is de film niet geloofwaardig, ondanks de ongetwijfeld goede bedoeling.

Ajándék ez a nap

1979 | Drama

Hongarije 1979. Drama van Péter Gothár. Met o.a. Cecília Esztergályos, Pál Hetényi, Judit Pogány, László Szabó en János Dersi.

Aardige film over een kleuterleidster die er een getrouwde minnaar op na houdt. Hij wil zich echter niet van zijn gezin losmaken, ook niet als zich een gelegenheid voordoet met zijn minnares een nieuw leven op te bouwen. Enigszins banaal verhaal dat echter door het observatievermogen van Gothár overeind gehouden wordt.

Búék!

1978 | Komedie

Hongarije 1978. Komedie van Rezsö Szörény. Met o.a. István Bujtor, Erika Bodnár, András Bálint, Cecília Esztergályos en Judit Meszléri.

Szörény volgt een groepje pretmakers tijdens hun wilde, dronken nieuwjaarsviering, waarbij hij de ongenoegens en frustraties van een aantal Hongaarse intellectuelen in hun privé-leven en hun werk op de korrel neemt. Licht kritische film, die echter vooral komisch is, met voortreffelijk spel van István Bujtor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cecília Esztergályos op televisie komt.

Reageer