Karine

Acteur

Karine is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Gamines à tout faire

1979 | Erotiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Alain Payet. Met o.a. Richard Allan, Dominique Aveline, Monique Bruno en Karine.

Een groep `meisjes` (van dertig jaar en ouder) wordt gevangen genomen door de revolutionairen, die in een onbekend land de macht gegrepen hebben. Ze weten te ontsnappen en de regeringstroepen te waarschuwen, die de macht weer van de revolutionaire schurken overnemen. Behalve de twijfelachtige ideologie, de totaal mislukte massascènes en een scenario dat verknoeid wordt door Anastasie, is het een excuus voor allerlei soorten verkrachtingen en een liefdesgeschiedenis zonder enige betekenis. De regisseur gebruikt als pseudoniem ook John Love, Amor. Ook bekend als GAMINES en MARION LA PERVERSE.

Luxure

1976 | Erotiek

Frankrijk 1976. Erotiek van Max Pécas. Met o.a. Karine, Richard Darbois, Pierry Dany en Boris Keen.

Een jonge vrouw betrekt een hotelkamer om bij te komen van een mislukte Grote Liefde en ontmoet een pasgetrouwde jongeman met wie zij een relatie aangaat. Hierin ziet de hotelier een mogelijkheid om de vrouw te chanteren. Deze verzorgde seksfilm heeft een redelijk plot in de vorm van een psychologische thriller, behoorlijk acteerwerk en prima fotografie.

Draguse ou le manoir infernal

1976 | Horror

Frankrijk/België 1976. Horror van Patrice Rhomm en Patrice Rondard. Met o.a. Monica Swinn, Olivier Mathot, Gilbert Servien, Britt Larsen en Karine.

Een succesvol schrijver krijgt van zijn uitgever het verzoek om van genre te veranderen, en in plaats van historische romans griezelromans te gaan schrijven. Op het platteland huurt hij een huis waar het spookt, zodat hij er volop kan griezelen (ofwel dromen). Stelt het gegeven van dit mislukte plagiaat van THE HAUNTING (Robert Wise, 1963) op zich al niets voor, met de rest is het nauwelijks beter gesteld, op een paar min of meer goed uitgewerkte ideeën na. De speciale effecten zijn slecht gedaan, en wat voor angstaanjagend moet doorgaan, is eerder lachwekkend. Blijven over enkele mooie meiden. Ook bekend onder de titel DRAGUSE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karine op televisie komt.

Reageer