Jesús Salvador Treviño

Regisseur

Jesús Salvador Treviño is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Babylon 5: Thirdspace

1998 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1998. Sciencefiction van Jesús Salvador Treviño. Met o.a. Bruce Boxleitner, Claudia Christian, Mira Furlan, Richard Biggs en Jeff Conaway.

Wie de tv-serie [KL]Babylon 5[KLE] niet kent, beleeft niet zoveel plezier aan deze avondvullende film, die gemaakt werd in het derde seizoen, dat de serie liep. Buitenstaanders vinden het scenario van J. Michael Straczynski behoorlijk afgezaagd, het spel mager en de speciale effecten weinig indrukwekkend. Fans van de serie oordelen een stuk milder, en vinden het verhaal over een helse machine, een soort paard van Troje, best aardig. De machine wordt aangetroffen op de de planeet, die door Captain John J. Sheridan (Boxleitner) onafhankelijk is verklaard. Als de machine eenmaal geactiveerd wordt - en dat gebeurt natuurlijk -ontstaat er een race, die afkomstig is uit een andere dimensie, waardoor alle vormen van leven in de melkweg vernietigd zullen worden. Sheridan moet na veel vijven en zessen zijn leven op het spel zetten, door een atoombom te plaatsen zonder dat de aliens dit in de gaten hebben. De fans weten dat de effecten niet super spectaculair zijn, maar ze zijn heel doelmatig. Ze zijn best tevreden met hun film over de serie van TNT die probeert te concurreren met STAR TREK. Het camerawerk is van John C. Flinn. Dolby. Ook bekend als: THIRDSPACE, BABYLON 5: GUARDIANS, en THIRDSPACE: A BABYLON 5 ADVENTURE.

Raices de sangre

1976 | Drama

Mexico 1976. Drama van Jesús Salvador Treviño. Met o.a. Richard Yñíguez, Ernesto Gómez Cruz, Malena Doria en Pepe Serna.

De conflicten tussen de Mexicaanse arbeiders en de in de V.S. wonende arbeiders van Mexicaanse afkomst die op de grens tussen Mexico en de V.S. werken, om een internationale vakbond op te richten. Een weinig bekwame film die gemaakt werd ten gunste van de in de V.S. wonende Mexicanen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jesús Salvador Treviño op televisie komt.

Reageer