Clifford Mclaglen is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Off the Dole

1935 | Komedie, Misdaad, Drama

Verenigd Koninkrijk 1935. Komedie van Arthur Mertz. Met o.a. George Formby, Dan Young, Constance Shotter, Clifford Mclaglen en Beryl Formby.

Tweede dijenkletser van komediant Formby als uitkeringstrekker John Willie, die manager wordt van het detectivebureau van zijn oom, en erin slaagt een aantal boeven te pakken. Formby, een man met de glimlach van een paard, was toen nog een komiek van het boulevardtheater, die er echter in slaagde te schitteren ondanks het middelmatige scenario van regisseur Mertz, John E. Blakeley en hemzelf. Aan de film kun je zien dat het budget beperkt was. Het camerawerk is Sidney Eaton. Mono.

Mystery of the Marie Celeste

1935 | Mysterie, Fantasy

Verenigd Koninkrijk 1935. Mysterie van Denison Clift en Denison Clift. Met o.a. Bela Lugosi, Shirley Grey, Arthur Margetson, Edmund Willard en Dennis Hoey.

Een film met een traag tempo, die een 'verklaring' wil geven voor een van de grote onopgeloste mysteries, namelijk de verdwijning van de bemanning van de Mary Celeste in het najaar van 1872. Een routinematige verfilming, waar toch wel enkele interessante aspecten aan zitten. Lugosi speelt met wijdse gebaren maar toch onderhoudend een bijgelovige eenarmige zeeman. Alle buitenopnamen vonden plaats op een echt schip. Ook bekend als MYSTERY OF THE MARY CELESTE; Amerikaanse titel: PHANTOM SHIP.

A Little Bit of Bluff

1935 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1935. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Reginald Gardiner, Marjorie Shotter, H.F. Maltby, Margaret Watson en Clifford Heatherly.

Een verloofde doet zich voor als de detective die de diefstal van familiestukken zal oplossen. Hij hoopt daardoor in een goed blaadje te komen bij zijn toekomstige schoonvader. Snelle, goedkope maar verteerbare komedie. De acteurs spelen de sterretjes van de hemel.