Valerie Kaplanová

Acteur

Valerie Kaplanová is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Artus, Merlin a Prchlici

1995 | Komedie, Familiefilm

Tsjechië 1995. Komedie van Véra Plivová-Šimková, Drahomira Králova, Vera Plívová-Simková en Drahomíra Králová. Met o.a. Pavel Novy, Veronika Jeniková, Valerie Kaplanová, Magdalena Reifová en Rostislav Marek.

Rap gemaakte BEETHOVEN ('S SECOND)-kielzogvaarder met een vleugje Disney op z'n Tsjechisch. Grootmoeder laat op een gegeven moment een zwervende Dalmatische hond binnen, terwijl het gezin Prchlic er al een heeft: Artus. De beesten zijn gelukkig, ravotten en halen een boel overhoop, zodat besloten wordt dat de indringer, Merlin gedoopt, weer moet gaan, maar dan heeft de familie Prchlic buiten de waard gerekend met de schrandere dieren, die nog een leuke verrassing in petto hebben. Onschuldig en onschadelijk vermaak, waarnaar men kan kijken als men zich geen raad meer weet, maar waar eigenlijk niks aan. Het pretentieloze scenario is van Katerina Priscáková. Het camerawerk is van Antonin Holub.

Perinbaba

1985 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro/Duitsland 1985. Familiefilm van Juraj Jakubisko. Met o.a. Giulietta Masina, Tobias Hoesl, Petra Vanciková, Sona Valentová en Pavol Mikulik.

Een sprookje uit de klassieke verzameling van de gebroeders Grimm omgevormd tot een overdadig schouwspel met Giulietta Masina in de hoofdrol. Vrouwe Winter tovert sneeuw tevoorschijn uit haar donzen bed en helpt daarmee Jakub zelfs de Vrouwe des Doods te trotseren. Hij kan dan met het weesmeisje Alzbetka trouwen. Slowaakse folklore biedt een schilderachtige achtergrond voor deze fantasievolle en poëtische film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Valerie Kaplanová op televisie komt.

Reageer