Jensen Ackles

Acteur

Jensen Ackles is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

My Bloody Valentine

2009 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 2009. Horror van Patrick Lussier. Met o.a. Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith, Tom Atkins en Kevin Tighe.

Als een verloren zoon naar het mijnwerkersstadje Harmony terugkeert om de kolenmijnen te verkopen, herrijst een achter een gasmasker verborgen seriemoordenaar uit zijn graf. De druistige sheriff bekommert zich echter meer om zijn huwelijk dan om de lugubere reeks moorden. My Bloody Valentine 3D is een remake van George Mihalka’s slasher My Bloody Valentine uit 1981. Maar dan, zoals de titel al aangeeft, in 3D. Er beweegt van alles in de richting van de bioscoopbezoeker, onder meer een enorme pikhouweel, maar juist op de overige momenten voegt de nieuwe technologie écht iets toe. Met andere woorden: de diepte die in 3D in de duistere mijnschachten wordt gesuggereerd is ongekend, voor het overige is My Bloody Valentine 3D een aaneenschakeling van genreclichés.

Devour

2005 | Horror

Verenigde Staten 2005. Horror van David Winkler. Met o.a. Jensen Ackles, Shannyn Sossamon en Dominique Swain.

Jake Gray en zijn vrienden hebben een fascinerend nieuw online spel ontdekt: The Pathway. Je registreert je, vult je mobiele nummer in en dan krijg je telefonisch opdrachten om bijzondere dingen te doen. Alleen worden de opdrachten steeds extremer, valt de eerste dode en worden de jongens gewaarschuwd: The Pathway is ook de naam van de mystieke connectie tussen de duivel en een bezetene. De hoofdrol in deze nogal doorsnee horrorfilm wordt gespeeld door Jensen Ackles, die bekend werd door zijn rol in de populaire tv-serie Supernatural.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jensen Ackles op televisie komt.

Reageer