Carolin Ohrner is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Si tu vas à Rio...tu meurs

1987 | Komedie

Frankrijk/Brazilië 1987. Komedie van Philippe Clair. Met o.a. Aldo Maccione, Roberta Close, Carolin Ohrner, Zeev Revah en Philippe Clair.

Een komedie met persoonsverwisselingen gebaseerd op het uitgekauwde thema van de tweelingbroers, zich afspelend in Rio de Janeiro: de [KA1]e[KA1]en is geestelijke, de ander is drugssmokkelaar. Armzalig knoeiwerk en om te huilen zo stompzinnig, wat voor een komedie wel het toppunt is. Bovendien gaat het om een herhaling want Clair heeft Maccione al in dezelfde dubbelrol gehad in PLUS BEAU QUE MOI...TU MEURS (1982), een waardeloze film. Deze film lijkt erop als twee druppels water.

Tatort - Zweierlei Knoten

1979 | Mysterie

Duitsland 1979. Mysterie van Theo Mezger. Met o.a. Werner Schumacher, Frank Strecker, Martin Schwab, Arnfried Krämer en Rainer Will.

Na vijftien jaar celstraf wegens moord op twee meisjes komt Wenzel Hirmer (Schwab) op vrije voeten omdat men hem genezen heeft verklaard. Kort daarop wordt in zijn huis een meisje levenloos aangetroffen. De omstandigheden waaronder het slachtoffer is overleden, zijn gelijk aan het zedenmisdrijf van vijftien jaar geleden - net iets te toevallig. Hoewel de schijn tegen hem is, beweert Wenzel bij hoog en laag dat hij er niets mee te maken heeft. Ook zijn behandelende psychiater, professor Pabst (Kr[KA3]amer) meent dat Wenzel er niet de hand in gehad kan hebben. Kommissar Lutz (Schumacher) laat zien dat hij genuanceerd genoeg is om menselijke en causale verbanden te onderscheiden. Het scenario is van de productieve krimifilm-auteur Karl Heinz Willschrei, achter de camera stond Justus Pankau. Negende zaak van Lutz, aflevering 102.

Tráfico de menores

1978 | Mysterie, Erotiek

Italië/Spanje/Duitsland 1978. Mysterie van Alberto Negrin. Met o.a. Fabio Testi, Christine Kaufmann, Ivan Desny, John Taylor en Tony Isbert.

Een net van handelaars in blanke slavinnen moet worden ontmanteld... Een meisjesinternaat raakt in opspraak. Veel lijken en inspecteur Testi begint te zuchten. Armzalig en vol clichés.