Bill Hayes

Acteur

Bill Hayes is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Barbra Streisand: The Concert

1994 | Musical, Muziek, Experimenteel

Verenigde Staten 1994. Musical van Dwight Hamion. Met o.a. Barbra Streisand, Simon Franglen, Randy Waldman, Neil Stubenhaus en Lou Soloff.

De fans van Barbra Streisand keken al lang uit naar deze eerste concerttour sinds 28 jaar. De zangeres werd tijdens de opnamen voor deze film, gemaakt in Las Vegas in december 1993 en in Anaheim in juli 1994, begeleid door een 64-koppig orkest. Het is een meeslepend document geworden, waarin Streisand en haar band onovertroffen vertolkingen geven van haar beste popsongs en Broadway-hits. Marvin Hamlisch weet het orkest en Streisand's eigen band knap te leiden. Regisseur Hemion gebruikte tien camera's om de shows vanuit elke denkbare hoek vast te leggen, en het resultaat is dan ook overdonderend. Barbra's presentatie is ontspannen, en haar stem heeft nog niets aan kracht en subtiliteit ingeboet. Het geheel is gelardeerd met clips die haar carrière schetsen en met beelden van haar tournee.

Scorpion

1985 | Actiefilm

Verenigde Staten 1985. Actiefilm van William Riad. Met o.a. Tonny Tulleners, Don Murray, Robert Logan, Allen Williams en Kathryn Daley.

Geheim agent Steve Woods, die Scorpion wordt genoemd, is op vakantie in Spanje, als hij wordt gesommeerd onmiddellijk terug te keren naar Amerika. Hij moet ervoor zorgen dat de passagiers van een gekaapt vliegtuig, op een startbaan in Los Angeles, veilig uit de handen van hun belagers komen. Als Scorpion in L.A. aankomt, blijkt dat de gijzelnemers een groep meedogenloze, buitenlandse guerillas is. Hij besluit het vliegtuig ongewapend binnen te gaan. (IdH/VPRO Gids)

Bayou

1957 | Drama

Verenigde Staten 1957. Drama van Harold Daniels. Met o.a. Peter Graves, Lita Milan, Tim Carey, Bill Hayes en Douglas Fowley.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bill Hayes op televisie komt.

Reageer