Peter Hintz

Acteur

Peter Hintz is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Morte a contratto

1993 | Thriller, Misdaad

Italië 1993. Thriller van Gianni Lepre. Met o.a. Giampiero Bianchi, Eleonora Brigliadori, Andrea Prodan, Paolo Malco en Ida Di Benedetto.

Losjes gebaseerd op James Hadley Chase`s roman [KL]This Way for the Shroud[KLE]. De film speelt zich echter niet af in de USA maar op Sicili[KA3]e en in Tunesi[KA3]e. Een actrice die meewerkte aan een film wordt in haar Tunesische villa vermoord. De Italiaanse antimafia inspecteur Luca Montalbo (Bianchi) gaat naar Tunesi[KA3]e om de moord te onderzoeken. Hij wil weten of bankier Manno (Malco), minnaar van het slachtoffer en invloedrijk mafialid, iets met die moord te maken heeft. Munzio (Prodan), een huurmoordenaar van de mafia, spoort een getuige op, vermoordt hem en levert een gevecht met de tijd om nog andere getuigen op te sporen vóór de politie hen kan ondervragen. Inspecteur Montalbano heeft een betrouwbare bondgenoot in de figuur van een Tunesische politiecommissaris. Goed spel en goede techniek.

Bloody psycho

1989 | Horror

Italië 1989. Horror van Leandro Lucchetti. Met o.a. Peter Hintz, Loes Kamma, Brigitte Christensen, Sarah Darwin en Vassili Karis.

Een belachelijke en afschuwelijke film, het kijken niet waard. Een idioot verhaal over een dokter die naar een geheimzinnig kasteel gaat, op uitnodiging van een aan een rolstoel gekluisterde vrouw, voor een psychologisch experiment met bio-feedback-therapie. Ook een sexy dienstmeid en een journaliste verblijven in het kasteel, waarvan beweerd wordt dat het er spookt. Nog een stel vrouwen verschijnt op het toneel, terwijl de dokter het mysterie van het kasteel probeert te ontdekken. De jonge arts wordt door enkele van de vrouwen verleid. Een bloederige film en veel goedkoop gemaakte seksscènes. Geen van de acteurs heeft acteerkwaliteiten.

Mercenari dell'apocalisse

1988 | Oorlogsfilm

Italië 1988. Oorlogsfilm van Leandro Lucchetti. Met o.a. Jvassily Karis, Bruno Bilotta, Thomas Rauser, Peter Hintz en Paul Muller.

Tijdens WO II krijgt een Amerikaanse officier de opdracht een Duits commandohoofdkwartier in Joegoslavië te vernietigen, zodat maarschalk Tito en zijn mannen de rivier veilig kunnen oversteken. Hij wordt daarbij door vier huursoldaten geholpen, namelijk door een piloot, een gewone soldaat, een chirurg en door een explosievendeskundige die aan zijn bijbel verslingerd is. Weinig opzienbarende film met volop actiescènes, maar met tweederangs spel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Hintz op televisie komt.

Reageer