Johnny Voners

Acteur

Johnny Voners is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Made in Vlaanderen: De Kerselaar

1987 | Drama

België 1987. Drama van Peter Simons. Met o.a. Daniël de Cock, Mabel Verbeeck en Johnny Voners.

Volgens de laatste wil van zijn vrouw begraaft haar man haar in de tuin onder haar geliefde boom. Op dit magere maar wonderlijke scenario van Gaston Gheuens, heeft de regisseur een film gemaakt die pakkend en poëtisch is. Wel een beetje lang uitgesponnen.

Ontbijt voor twee

1972 | Erotiek, Romantiek, Drama

België 1972. Erotiek van Rob Van Eyck. Met o.a. Numa Van de Kieboom, Dianne Dee, Francine Van Looy, Johnny Thys en Norbert Mues.

Bizar verhaal over de vriendschap tussen een veelbelovende architect en zijn gabber, de zoon van een rijke bouwondernemer. Een aantal mooie meiden zijn er de oorzaak van dat hun 'onafscheidelijkheid' zwaar wordt verstoord. Debuutfilm van Vlaamse 'angry young man' Van Eyck die, ontgoocheld door het gebrek aan erkenning, op het Festival van Cannes een kopie van zijn film in het publiek verbrandde. Jammer voor de mooie meisjes die erin voorkomen, hoewel het allemaal vrij seksloos verloopt.

Axel Nort

1966 | Mysterie, Thriller

België 1966. Mysterie van Bert Struys. Met o.a. Nand Buyl, Johnny Voners, Denise Deweerdt, Vera Veroft en Marcel Hendrickx.

Hoe een privé-detective die eruitziet als een brave burger, een bende diamantsmokkelaars ontmaskert met de hulp van de zoon van de politiecommissaris. Deze film lijkt meer op een avontuur van Kuifje dan op een thriller, maar er wordt zeer voortvarend gespeeld en het geheel doet bijna karikaturaal aan, omdat de slechteriken erg hun best doen om ook echt 'slecht' over te komen! Antwerpse sfeer gegarandeerd. Al met al een onderhoudende film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Johnny Voners op televisie komt.

Reageer