Kristian Brodie

Producer

Kristian Brodie is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Beast

2017 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2017. Drama van Michael Pearce. Met o.a. Jessie Buckley, Johnny Flynn, Geraldine James, Trystan Gravelle en Charley Palmer Rothwell.

De jongvolwassen, timide Moll (Buckley) wordt ultrakort gehouden door haar keurige modelfamilie, maar leert haar instincten opeens een stuk beter kennen wanneer ze de zelfverzekerde stroper Pascal (Flynn) tegen het bevallige lijf loopt. Ondertussen wordt er op het eiland Jersey waar ze wonen een lustmoordenaar gezocht die zijn vierde tienerslachtoffer maakt. Sfeervol sinister speelfilmdebuut dat zich onderscheidt door een interessante psychologische lijn, over emotionele chantage door Molls familie, met sterke thriller-achtige droomsequenties. Naar het slot toe verliest de film echter momentum door enkele weinig overtuigende plotwendingen.

Next Goal Wins

2014 | Documentaire, Sportfilm

Verenigd Koninkrijk 2014. Documentaire van Mike Brett en Steve Jamison.

Alle officiƫle wedstrijden die het voetbalelftal van het piepkleine eilandje Amerikaans-Samoa tot 2011 speelde werden verloren. Ze scoorden niet eens een doelpunt. Totdat Nederlander Thomas Rongen ze komt trainen en coachen. De geboren Amsterdammer is niet alleen fantastisch voor het team, maar ook ideaal voor de documentaire. Hij is gevat, open en direct. Veel meer moet je vooraf aan de film ook niet weten, want de timing van de makers van deze feelgood-docu is zo goed dat Next Goal Wins niet alleen lief, ontwapenend en inspirerend is, maar ook heel spannend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kristian Brodie op televisie komt.

Reageer