María José Cantudo is acteur.
Er zijn 17 films gevonden.

Sangre en el Caribe

1984 | Avonturenfilm

Spanje/Mexico 1984. Avonturenfilm van Rafael Villaseñor. Met o.a. María José Cantudo, Andrés García, María Kosty en Antonio Ferrandis.

Een verliefd stel gaat samen met een vriend op zoek naar een verborgen schat. Na korte tijd ontstaat jaloezie. Deze mislukte avonturenfilm gaat prat op de nu vergeten actrices Kosty en Cantudo.

Piernas cruzadas

1983 | Komedie, Musical

Spanje/Mexico 1983. Komedie van Rafael Villaseñor. Met o.a. María José Cantudo, Julissa, Alfredo Landa en Eduardo de la Peña.

Een flamenco-artieste vliegt naar Mexico om daar op te treden, terwijl haar dubbelgangster daar van huis wegloopt. Het oudste verhaal ter wereld dat slechter werd gerealiseerd dan ooit.

Inseminación artificial

1983 | Drama

Spanje/Mexico 1983. Drama van Arturo Martínez. Met o.a. María José Cantudo, Julio Alemán, Andrés García en María Kosty.

Tegen de wil van haar man in, besluit een vrouw haar toevlucht te nemen tot kunstmatige inseminatie...Een abominabele produktie.

La Amante ambiciosa

1982 | Drama, Erotiek

Griekenland/Liechtenstein/Spanje 1982. Drama van Omiros Efstratiadis. Met o.a. María José Cantudo, Ajita Wilson, Claudia Gravy en Andrés Barcouli.

Een belangrijke impressario gaat een relatie met een balletdanseres aan. Als zijn vrouw dit ontdekt, zint zij op wraak. Deze exotische, maar zeer slechte co-produktie kent drie heel verschillende vrouwelijke hoofdrollen.

Las Chicas del bingo

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Julián Esteban. Met o.a. María José Cantudo, Silvia Aguilar, María Kosty, Africa Pratt en Manolo Zarzo.

We zien voorspoed en tegenslagen van verschillende meisjes die in een Madrileense bingo werken. Een zeer slechte film die gemaakt werd volgens de succesformule van de Spaanse cinema van twintig jaar daarvoor.

Las Mujeres de Jeremías

1980 | Western, Komedie

Mexico/Spanje 1980. Western van Ramón Fernández. Met o.a. María José Cantudo, Andrés García, Isela Vega, John Ireland en Chuck Connors.

De vier mooie dochters van een predikant verdedigen tot elke prijs hun maagdelijkheid. Werkelijk beschamend, een grove belediging aan de nagedachtenis van John Ford en Howard Hawks.

La vida, el amor y la muerte

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Carlos Puerto. Met o.a. María José Cantudo, Héctor Alterio, Azucena Hernández en Agustín González.

Deze film vertelt drie verhalen: in het eerste staat een huwelijk op instorten, maar dat wordt gered door de aankoop van een aap; het tweede gaat over een beroemde filmster die een baard krijgt; in het derde verhaal houdt een vrek zich dood om erachter te komen hoe zij kennissen over hem denken. Een mislukte film van een regisseur zonder talent.

El Huerto del francés

1977 | Misdaad, Historische film

Spanje 1977. Misdaad van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Agata Lys, María José Cantudo, José Calvo en Carlos Casaravilla.

Twee criminelen houden zich bezig met het vermoorden en beroven van mannen die het bordeel bezoeken dat hun eigendom is. Een middelmatige film net zoals alle produkties die door Paul Naschy/Jacinto Molina zijn geregisseerd. De film is gebaseerd op een ware gebeurtenis.

Señoritas de uniforme

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. María José Cantudo, Josele Román, Antonio Garisa en Carmen Platero.

De wederwaardigheden van enige vrouwelijke politieagenten.Onvergeeflijk slecht.

Secuestro

1976 | Thriller

Spanje 1976. Thriller van Leon Klimowsky. Met o.a. María José Cantudo, Máximo Valverde, Tony Isbert en Paul Naschy.

Een jonge vrouw uit de hogere kringen wordt ontvoerd. Een echt knoeiwerk, dat munt wilde slaan uit de kidnappping van Patricia Hearst, die kort daarvoor plaatsvond.

Marcada por los hombres

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van José Merino. Met o.a. María José Cantudo, Armando Calvo, Máximo Valverde en Queta Claver.

Een naïef meisje komt in Madrid aan en wekt daar allerlei soorten hartstochten op. Een onuitstaanbaar erotisch-moraliserend melodrama, typerend voor de toenmalige Spaanse cinema.

Las Delicias de los verdes años

1976 | Komedie, Erotiek

Spanje 1976. Komedie van Antonio Mercero. Met o.a. Francisco Algora, María José Cantudo, Bárbara Rey en Pepe Calvo.

De liefdesavonturen van een groffe boer in de middeleeuwen. Een platvoerse schelmenkomedie die zich vaag op Pasolini inspireert.

La Trastienda

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Jorge Grau. Met o.a. María José Cantudo, Frederick Stafford, Rosanna Schiaffino en Carmen de Lirio.

De driehoeksverhouding tussen een integere arts, zijn verdorven echtgenote en een sensuele verpleegster. Een bedenkelijke, aanvechtbare film die desondanks een enorm groot succes heeft geoogst in het Spanje van die tijd.

El Secreto inconfesable de un chico bien

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Jorge Grau. Met o.a. José Sacristán, María José Cantudo, Antonio Garisa en José Valvo.

Een pechvogel kwelt zichzelf omdat hij zijn verloofde niet kan bevredigen. Een stompzinnige komedie over impotentie.

Las Alegres vampiras de Vogel

1974 | Horror

Spanje 1974. Horror van Julio Pérez Tabernero. Met o.a. Agata Lys, María José Cantudo, Germán Cobos en Rafael Conesa.

Twee beeldschone jonge meisjes gaan naar een dorp in Midden-Europa omdat daar vampiers zouden wonen. Dit is een betreurenswaardig slechte satire van het type-Hammer, waarin overvloedig lingerie wordt getoond.

7 chacales

1974 | Avonturenfilm

Spanje/Italië 1974. Avonturenfilm van José Luis Madrid. Met o.a. Anthony Steffen, Gianni Garko, Patricia Loran, María José Cantudo en José Moreno.

In de negentiende eeuw bestrijden twee concurrerende misdadigersbenden elkaar in de Spaanse siërra. Een grove en zeer middelmatige film met als hoofrolspelers de twee voormalige kopstukken van de spaghetti-western.

Autopsia

1973 | Drama

Spanje 1973. Drama van Juan Logar. Met o.a. Juan Luis Galiardo, Emiliano Redondo, María José Cantudo, Jack Taylor en Antonio Mayans.

Een oorlogscorrespondent in Vietnam neemt de beslissing een lijkschouwing van begin tot eind bij te wonen, overtuigd dat hij op die manier zichzelf zal terugvinden. Dit is een zeer pretentieuze en weinig overtuigende film, die bij zijn première een polemiek teweeg bracht.