Siegfried Unruh

Acteur

Siegfried Unruh is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Geld macht nicht glücklich

1989 | Komedie

Duitsland 1989. Komedie van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Carl Heinz Schroth, Klausjürgen Wussow, Hans Clarin, Jutta Speidel en Simon Jacombs.

De al aardig grijze schoenmaker Schroth uit een provinciegat beschikt plotseling over een vermogen van honderdduizend mark en hoort toevallig in een gesprek dat hij nog maar kort te leven heeft. Hij gaat naar Berlijn om het geld snel uit te geven en zelfs met de hulp van bankier Wussows slaagt hij daar maar nauwelijks in. Een sleetse formule die vaker en beter vertoond is en doet denken aan BREWSTERS MILLIONS (uit 1945 en 1980). Schroth`s laatste (tv-)film; hij stierf kort na de opnamen. Regisseur Gottlieb zou er eens over moeten nadenken om met pensioen te gaan. De leeftijd heeft hij al ruimschoots bereikt. Scenario van Krystian Martinek en Neithardt Riedel.

Kreuzberger Liebesnächte

1980 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1980. Komedie van Claus Tinney. Met o.a. Sascha Hehn, Ulla Maris, Eberhard Cohrs, Klaus Dahlen en Gundula Petrovska.

Twee jonggeliefden hebben een probleem: ze weten niet waar ze de nacht kunnen doorbrengen. Wanneer een vriendin haar appartement uitleent zijn de twee gelukkig maar nu begint de opwinding pas: door een foutje wordt hun samenzijn op video opgenomen en via de kabel op tv uitgezonden. Een amusementsfilm vol turbulente scènes. Ook bekend als WO SCHLAFEN WIR HEUTE NACHT?

Aufwind

1979 | Drama

Duitsland 1979. Drama van Rudolf Steiner. Met o.a. Imgolf Gores, Tatjana Blacher, Uschi Bour, Walter Gürth en Siegfried Unruh.

Redelijk geslaagde debuutfilm van Steiner, waarin hij met de middelen van de amusementsfilm, de psychische druk waaronder een zwaar gehandicapte leeft, duidelijk probeert te maken.

Und mehrmals täglich quietschen die Matratzen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Claus Tinney. Met o.a. Natascha Verell, Karl-Heinz Bauer, Claus Tinney, Karin Wieland en Michael Büttner.

Een rechtschapen jongeman maakt via zijn verloofde, een topmannequin, kennis met het door en door verdorven artiestenmilieu: homo's, lesbiennes, nymfomanen en andere naar zijn smaak walgelijke vertegenwoordigers van opperste decadentie. Weer een schuwzaam sekswerkje, dat een aantal burgerlijke vooroordelen tot 'zuivere waarheden' verheft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Siegfried Unruh op televisie komt.

Reageer