Nathalie Moliavko-Visotzky

Cameraman

Nathalie Moliavko-Visotzky is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Catimini

2012 | Drama

Canada 2012. Drama van Nathalie Saint-Pierre. Met o.a. Isabelle Vincent, Roger La Rue, Emilie Bierre, Rosine Chouinard-Chauveau en Frédérique Paré.

Aangrijpend relaas over de opvang van pleegkinderen in Québec, verteld aan de hand van vier meisjes van verschillende leeftijden. Beginnend met nieuwkomer Cathy van 6 en eindigend met de 18-jarige Manu, die op het punt staat het systeem te verlaten, leidt regisseuse Saint-Pierre de kijker langs de verschillende stadia. De gemene deler: hoe goed de bedoelingen van de volwassenen ook zijn, uiteindelijk falen ze allemaal. Een grimmige boodschap, maar dankzij de uitmuntende jonge cast en de subtiele toon toch verteerbaar.

Martyrs

2008 | Drama, Horror

Frankrijk/Canada 2008. Drama van Pascal Laugier. Met o.a. Morjana Alaoui, Mylène Jampanoï, Catherine Bégin, Robert Toupin en Patricia Tulasne.

Frankrijk, begin jaren ’70. Als de 10-jarige Lucie na maanden spoorloos verdwenen te zijn geweest wordt teruggevonden, zit haar lichaam onder de wonden. Er is echter geen spoor van seksueel misbruik; waarom ze werd ontvoerd en door wie, is een raadsel. Vijftien jaar later belt Anna aan bij een gelukkig gezinnetje. Als vader open doet, opent ze terstond het vuur, in de volle overtuiging dat ze haar beulen heeft teruggevonden. Martyrs – bekroond met de Zilveren Méliès – is een brute, angstaanjagende film, vol scènes die pijn doen om naar te kijken; opgenomen in grauwblauwe tinten, waarbij het veelvuldig vloeiende bloed fel afsteekt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nathalie Moliavko-Visotzky op televisie komt.

Reageer