Rachel Boulenger

Acteur

Rachel Boulenger is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Le canon paisible

1989 | Komedie

Frankrijk 1989. Komedie van Stéphane Bertin. Met o.a. Rachel Boulenger, Jean-Pierre Darras, Philippe Uchan, Raymond Aquilon en Francis Lax.

`Le Canon paisible` is een befaamd restaurant in de provincie. De eigenaar-chefkok (Lax) wordt geconfronteerd met allerlei vervelende problemen, die tot komische situaties leiden: een tekort aan personeel, de onvoorziene komst van een bus hongerige toeristen, een overheidsinstantie die een greppel laat graven door zijn parkeerterrein, zijn dochter die aankondigt dat ze gaat trouwen met de zoon van de garagehouder, zijn oudste vijand, enzovoort. Een lange film van ongelijkmatige kwaliteit met niet altijd even originele grappen en saaie scènes, maar over het geheel genomen toch wel amusant.

Maigret se trompe

1988 | Misdaad

Frankrijk 1988. Misdaad van Stéphane Bertin. Met o.a. Jean Richard, Rachel Boulenger en Anne-Marie Mayfair.

Een adaptatie van de roman van Georges Simenon, moeten we dat nog toelichten? Hier wordt zijn beroemde commissaris naar Nancy gezonden om een trieste zaak uit te zoeken en vergist zich aanvankelijk inderdaad in de schuldige. Hij bemerkt dat hij het mikpunt van de vijandigheid van iedereen is, terwijl de commissaris van deze stad hem impliciet duidelijk maakt dat ook niemand hem zal helpen. En de vraag waar het om draait is dus : waarom niet? Een onopvallende regie en een scenario dat gelukkig degelijk in elkaar zit. Een spannende film met bovendien de ontdekking van een mooie stad.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rachel Boulenger op televisie komt.

Reageer