Gérard Laurent is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Docteur Sylvestre : Silence... hôpital

1995 | Drama

Frankrijk 1995. Drama van Christiane Lehérissey. Met o.a. Jérôme Anger, Maria Pacôme, Hélène De Saint-Pierre, Hélène Alexandridis en Jean-Marie Winling.

Dr. Pierre Sylvestre (Anger) wordt als vervanger naar een hospitaal gestuurd in een klein stadje in de buurt van Bordeaux. Tijdens een onderzoek ontdekt Sylvestre hersenvliesontsteking bij een tienjarige jongen. Hij laat hem onmiddellijk overbrengen naar de spoedafdeling, maar merkt al vlug tot zijn verbijstering dat alles hier vierkant draait. De volgende ochtend verneemt hij dat de jongen overleden is. Routine-doktersdrama over de geneesheer van de grote stad die mag zeggen wat er allemaal mank loopt in een kleinstadshospitaal, waar bovendien, door de schuld van de slechte organisatie, een jongen sterft waarvoor hij een zwak had. Je hebt alles al wel eens gezien. Zelfs DR. KILDARE zou dit opgewarmde kost gevonden hebben. Gilles Gérardin, Christian François en Léhérissey baseerden het scenario op een verhaal van Stéphane Palay en Jean-Pierre Couture. Achter de camera werd plaatsgenomen door Paul Bonis.

Tel est pris qui croyait prendre

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Emmanuel Dos Santos. Met o.a. Alain Alvarès, Mohammed Sidy, Gérard Laurent en Heinrique Da Silva.

Een jongeman wordt afgetuigd door enkele baldadige jongeren, alvorens hij zich sadomasochistische praktijken moet laten welgevallen, bedacht door de bendeleider. Maar hij verleidt hem en de twaalf jongelieden verzoenen zich volkomen. Eén van de weinige homofilms die in de bioscoop worden vertoond. Stelt niets voor.