Michael Greer

Acteur

Michael Greer is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Spree

1996 | Drama

Verenigde Staten 1996. Drama van Rustin Thompson. Met o.a. Libby Simeon, Brian O'Hare, Tina Denning, Sean Mennie en Larry Crist.

Alweer zo`n film over mishandeling binnen het huwelijk als gevolg van overmatig drugsgebruik. Jackie (Simeon) pikt het niet langer en neemt zonder na te denken met haar kinderen de benen, wordt dakloos en een opvangcentrum blijkt ook niet alles te zijn. Om aan geld te komen begeeft ze zich op het pad der misdaad, waardoor ze in de gevangenis belandt. De kinderen worden dan toegewezen aan haar echtgenoot, de verslaafde nietsnut met losse knuisten. Van achter de tralies moet Jackie haar kinderen weer onder haar hoede zien te krijgen. In de bijrollen is deze film vanwege de gelijkenissen en geldbesparing een familieonderonsje geworden, hetgeen funeste gevolgen had voor het spelniveau. Het scenario van regisseur Thompson, die even te herkennen is als de stille smeris, houdt niet bepaald over. Het camerawerk is van Lars Larson. Je kunt zien dat de film niet al teveel gekost heeft en snel in elkaar is gezet.

Messiah of Evil

1973 | Horror

Verenigde Staten 1973. Horror van Willard Hyuck en Gloria Katz. Met o.a. Michael Greer, Marianna Hill, Joy Bang, Anita Ford en Royal Dano.

Een jonge vrouw gaat op zoek naar haar vader in een afgelegen dorp aan de Amerikaanse westkust, waar de bewoners onder invloed van een oude vloek van tijd tot tijd in kannibalen veranderen. Niet zo best.

Fortune and Men's Eyes

1971 | Drama, Misdaad

Canada 1971. Drama van Harvey Hart. Met o.a. Wendell Burton, Michael Greer, Zooey (David) Hall, Danny Freedman en Michael Green.

Homoseksualiteit in de gevangenis is hier het thema; oprecht, maar uitbuiterig en onplezierig. Voor tv zal deze film flink gecoupeerd worden.

The Magic Garden of Stanley Sweetheart

1970 | Erotiek, Drama

Verenigde Staten 1970. Erotiek van Leonard Horn. Met o.a. Don Johnson, Linda Gillin, Michael Greer, Dianne Hull en Holly Near.

Een geesteloze film naar de roman van Roman Westbroek over de seksuele en op drugs gerichte experimenten van een student zonder doel in zijn leven die de zaken op een rijtje probeert te zetten. Slaapverwekkend, behalve Greer en Stanleys undergroundfilm 'Headless'.

The Gay Deceivers

1969 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1969. Komedie van Bruce Kessler. Met o.a. Kevin Coughlin, Larry Casey, Brooke Bundy, Jo Ann Harris en Michael Greer.

Zoals de titel al aangeeft, doen twee vrienden zich voor als homoseksueel om de dienstplicht te ontlopen. De omstandigheden dwingen hen om deze maskerade ook in het burgerleven enige tijd voort te zetten. Een 97m durende misselijke grap ten koste van homo's; grotesk en niet weinig smakeloos. Vergeten. Ook bekend als FUCK THE ARMY.

The Curious Female

1969 | Erotiek, Sciencefiction

Verenigde Staten 1969. Erotiek van Paul Rapp. Met o.a. Angelique Pettyjohn, Charlene Jones, Bunny Allister, David Westberg en Julie Connors.

In het jaar 2177 wordt het liefdesleven van de mensen per computer geregeld. Hiervan afwijken is ten strengste verboden. Een koppel dat op een eiland leeft (het vroegere Los Angeles dat van het vasteland afgescheiden is) besluit seksfilms uit de twintigste eeuw te bewaren en te vertonen. Al gauw loopt de zaak hier uit de hand en heeft de computer niet veel meer in de pap te brokkelen. Onschuldige seksfilm die een blik werpt op de toekomstige erotiek. Veel heeft het allemaal niet om het lijf (letterlijk en figuurlijk). Het scenario van Winston R. Paul bevat niet de minste motivatie en wat voor humor moet doorgaan zal de toeschouwer zeker geen lachkrampen bezorgen. Het spel van de onbekende acteurs is beneden alle peil. Enkel blote borsten- fanaten komen aan hun trekken. Fotografie van Don Birnkrant.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Greer op televisie komt.

Reageer