Mari Natsuki

Acteur

Mari Natsuki is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Samurai Fiction

1998 | Avonturenfilm

Japan 1998. Avonturenfilm van Hiroyuki Nakano. Met o.a. Morio Kazama, Mitsuru Fukikoshi, Tomoyasu Hotei, Tamaki Ogawa en Mari Natsuki.

Japan rond 1550. De shogun is de onbetwistbare heerser over het land. Zijn macht wordt bedreigd als de samurai Kazamatsuri (Hotei) zijn kostbare zwaard steelt. De shogun geeft de jonge samurai Heishiro (Kazama) opdracht het gestolen wapen terug te halen. Hiermee begint een bewogen reis door een onherbergzaam land. Heishiro ontmoet op zijn zoektocht enkele merkwaardige lieden, w.o. een geslepen krijgsheer en zijn naïeve zoon, een oude ninja en zijn leerlingen, zwaardmeester Ronin en zijn onschuldige, maar gewiekste dochter. Een liefdevolle parodie op de klassieke Japanse samurai-films van meesterregisseurs als Kurosawa en Kobayashi. De verwijzingen naar die films zijn dan ook legio. Nakano wil echter duidelijk niet de spot drijven met deze rolprenten, daarvoor zijn zijn beeldcomposities en gevechtschoreografie veel te verzorgd. Het videoclip-achtige ritme maakt duidelijk dat Nakano in Japan vooral bekend staat als maker van muziekfilmpjes. Hotei die de rol speelt van de dief, is trouwens in werkelijkheid een rockmuzikant. Hiroshi Saito schreef het scenario. Yujiro Yajima stond achter de camera. Panavision.

Tosha 1/250 Byo

1985 | Komedie

Japan 1985. Komedie van Masato Harada. Met o.a. Keito Saito, Mari Natsuki en Ryudo Ozaki.

De journaliste van een roddelblad probeert op alle mogelijke manieren sensatiereportages te maken en wordt uiteindelijk de hoofdrolspeelster in haar eigen werk als haar vriend ontvoerd wordt. Uitstekende film waarin humor en drama verstandig worden gecombineerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mari Natsuki op televisie komt.

Reageer