Mike Grady

Acteur

Mike Grady is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

An Ungentlemanly Act

1992 | Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1992. Oorlogsfilm van Stuart Urban. Met o.a. Ian Richardson, Rosemary Leach, Bob Peck, Ian McNeice en Hugh Ross.

Een gedramatiseerd overzicht van de eerste uren van de Argentijnse aanval op de Falkland Eilanden. Een sterke, zorgvuldige reconstructie, die de tragische en komische kanten van de onderneming duidelijk laat zien.

Last of the Summer Wine: What's Santa Brought for Nora Then?

1989 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1989. Komedie van Alan J.W. Bell. Met o.a. Michael Aldridge, Bill Owen, Peter Sallis, Thora Hird en Jean Alexander.

Ouwe rakker Compo (Owen) is vastbesloten om Nora (Staff) een speciaal kerstgeschenk te bezorgen. Maar wat geef je aan een vrouw die alles heeft? Waar gaat hij iets betaalbaars vinden? En zijn de winkels op kerstavond nog open? De drie oude kompanen Compo, Clegg (Sallis) en Seymour (Aldridge) gaan op zoek naar het ideale kerstcadeau. Speciale gastoptredens van Hird (als Edie) en Alexander (als Auntie Wainwright) in een door Roy Clarke geschreven episode.

Pink Medecine Show

1978 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1978. Komedie van Paul Smith. Met o.a. Chris Beetles, Lynda Belingham, Rob Buckman, Mike Grady en Nickolas Grace.

Absurde Britse serie in zes delen van telkens 23m over artsen en verplegend personeel. Acteurs en dansers, verkleed als artsen en verpleegsters, leveren genadeloze kritiek op de eerbiedwaardige orde der geneesheren. Geen enkel heilig huisje van het medisch korps blijft overeind: van demente chirurgen via hyperactieve assistenten tot boze patiƫnten. Beetles en Buckman, zelf arts, schreven de dialogen en weten dus waar ze over spreken. Zij spelen bovendien de voornaamste rollen, bijgestaan door Grace, een produkt van de Royal Shakespeare Company, John, een bekend karakter-rolspeler, en Bellingham, een bekende Britse tv-ster. De invloed van Monty Python's Flying Circus is nooit ver weg, maar het komt allemaal minder indrukwekkend over.

I'm Not Feeling Myself Tonight

1975 | Erotiek, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1975. Erotiek van Joseph McGrath. Met o.a. Barry Andrews, Sally Faulkner, James Booth, Billy Hamon en Bea Aris.

Komisch-erotische verwikkelingen in deze Engelse produktie, waarbij vergeleken de Tiroler seksfilms ware meesterwerken van lach en erotiek zijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mike Grady op televisie komt.

Reageer