Enrique Zambrano is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Justicia de los Villalobos

1959 | Avonturenfilm

Mexico/Cuba 1959. Avonturenfilm van Enrique Zambrano. Met o.a. Nobel Vega, Ramón Gay, Raúl Martínez en Jesús Alvariño.

Een paar broers, die genoeg hebben van het onrecht dat een bende struikrovers hun dorp aandoet, besluiten zich van hen te ontdoen. Deze eerste film over de avonturen van de gebroeders Villalobos heeft een vervolg in AQUI ESTAN LOS VILLALOBOS en is het debuut van de acteur Zambrano als regisseur. Niet totaal slecht te noemen.

Aquí estan los Villalobos

1959 | Avonturenfilm

Cuba/Mexico 1959. Avonturenfilm van Enrique Zambrano. Met o.a. Nobel Vega, Ramón Gay, Raúl Martínez en Jesús Alvariño.

Vervolg op JUSTICIA DE LOS VILLALOBOS, waarin de regisseur zichzelf - net als de vorige keer - een rol heeft toebedeeld, en waarin de gebroeders Villabos wederom een bende struikrovers het hoofd bieden. Het slechtste in de film bleek het acteren van de regisseur zelf te zijn en het beste de aanwezigheid van Carmen Guash.

Quiero ser artista

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Tito Davison. Met o.a. Adalberto Martínez 'Resortes', Yolanda Varela, Kitty de Hoyos en Enrique Zambrano.

Een postbode brengt een bezoek aan een filmstudio, waar hij de wereld van de trucage ontdekt. Noch origineel, noch leuk.

Massacre

1956 | Western

Verenigde Staten 1956. Western van Louis King. Met o.a. Dane Clark, James Craig, Martha Roth, Jaime Fernandez en Miguel Torruco.

In deze western sterft iedereen zo ongeveer, zo wil het scenario het. Dat werd door routinier Daniel Beauchamp geschreven naar een verhaal van Fred Freiberger en William Tunberg. Dane Clark, een politieman, zit een bende wapensmokkelaars achterna die de Yaqui-Indianen bevoorraden. Hij vindt hen en blaast bende en wapens op. Als hij denkt dat het karwei gedaan is blijken hij en de zijnen door de Yaqui's omsingeld te zijn. Gilbert Warrenton deed het camerawerk van deze film, die in Mexico werd opgenomen.

Tania, la bella salvaje

1947 | Drama

Mexico 1947. Drama van Juan Orol. Met o.a. Rosa Carmina, Manuel Arvide en Enrique Zambrano.

Een jonge man neemt een wilde schoonheid, op wie hij verliefd is, mee naar Mexico om een vedette van haar te maken. Zij laat hem echter in de steek voor een vriend van hem. Het verhaaltje is nogal mager en bovendien ontbreekt de vrolijke noot in deze film.