Jane Avril

Acteur

Jane Avril is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Spari e baci a colazione

1974 | Misdaad

Italië 1974. Misdaad van Alberto Cavallone. Met o.a. Jane Avril en Magda Konopka.

Een bende beraamt een kraak, maar bij het verdelen van de buit komt er ruzie. Ieder bendelid probeert slimmer te zijn dan de anderen en gaandeweg worden ze gevaarlijker en gewelddadiger. Het verhaal is zwak en het spel nog zwakker. Een paar spannende ogenblikken en wat naakt tegen de verveling. Ook bekend als QUICKLY.

Ritorno

1973 | Drama, Experimenteel

Italië 1973. Drama van Gianni Amico. Met o.a. Luigi Diberti, Ilaria Occhini, Laura Betti, Carla Calò en Renato Chiantoni.

Een Romeinse ingenieur krijgt een telegram dat zijn vader stervende is en gaat met zijn vrouw naar zijn geboortedorp waar het bericht vals blijkt te zijn. Het verblijf is zowel een confrontatie met het verleden - de jeugd van het echtpaar - als met de toekomst - als de vader echt zal sterven. De interessante maar niet overtuigend uitgewerkte film van een voormalig criticus heeft boeiende momenten in incidentele ontmoetingen, maar verdoet veel tijd met een eindeloze autotocht, hoe fraai het landschap ook is.

Le désirable et le sublime

1969 | Erotiek

Frankrijk 1969. Erotiek van José Bénazéraf. Met o.a. Ludia Lorenz, Henri Piegay, Robert Audran en Jane Avril.

Bij zijn bezoek aan het kasteel van een bevriend echtpaar, dat zich uit het dagelijks leven heeft teruggetrokken, praat een man over de toestand in Frankrijk. Hij heeft het in deze softseksfilm uiteraard vooral over zijn erotische belevenissen tijdens de mei-revolutie van 1968. Tegelijkertijd wordt er gekeken naar het tv-journaal: voor Bénazéraf een onverwachte gelegenheid om de toespraken van de presidentskandidaten op de korrel te nemen. Een van de weinige Bénazéraf-films waarin de verbitterde cineast uit die tijd zijn politieke opvattingen de vrije loop laat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jane Avril op televisie komt.

Reageer