Carrol Baker is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Jackpot

1992 | Familiefilm, Komedie

Italië 1992. Familiefilm van Mario Orfini. Met o.a. Christopher Lee, Adriano Celentano, Kate Vernon, Totò Cascio en Carrol Baker.

Alledaagse film met goede bedoelingen. Op de een of andere manier is de regie van Orfini mislukt, ook al is Celentano even excentriek als altijd, en spreekt het hoofdthema van het verhaal het geweten van het grote publiek aan. Celentano is een entertainer in een variété. Hij wordt ingehuurd door een privé-instituut dat jeugdige genieën opleidt en onderzoekt. Al spoedig zet hij de boel op stelten door de kinderen weg te halen bij hun computers en techniekboeken, en ze te vermaken met spelletjes die de meeste kinderen van hun leeftijd spelen. Deze film flopte in Italië op een rampzalige manier.

Gipsy Angel

1990 | Muziek, Romantiek, Erotiek

Italië 1990. Muziek van Al Festa. Met o.a. Angel, Leo Daniel, Danja Gazzara, Carrol Baker en Vassili Karis.

Draak van een film, gemaakt als een videoclip, tijdens het Fantafestival in Rome in 1990 door het publiek uitgefloten en uitgejouwd. De muziek is niet om aan te horen, de montage verwarrend. Onzinnige camerastandpunten, gruwelijk spel. Teenager Angel, een beroemde rockstar die haar carrière belangrijker vindt dan de liefde, gaat naar Ibiza om een clip te maken en wordt verliefd op een zigeuner, die betaald is om haar te verleiden. Hun herdersuurtje wordt stiekem opgenomen om haar te ruïneren, maar hij wordt verliefd op haar en helpt haar. Slechte regie.

Cyclone

1977 | Avonturenfilm, Thriller

Italië 1977. Avonturenfilm van René Cardona Jr.. Met o.a. Arthur Kennedy, Carrol Baker, Lionel Stander, Olga Karlatos en Hugo Stiglitz.

Een groep overlevenden van een cycloon in het Caraïbisch gebied gaat noodgedwongen over tot kannibalisme; de haaien doen ook mee. Een zeer onverkwikkelijk en langdradig werkje van de maker van SUPERVIVIENTES DE LOS ANDES.

In fondo alla piscina

1971 | Misdaad, Mysterie

Italië 1971. Misdaad van Eugenio Martín. Met o.a. Carrol Baker en Michael Craigh.

Deze detectivefilm speelt in Engeland. Meneer Andersen (Craigh) wordt voor de derde keer weduwnaar. Inspecteurs van Scotland Yard verdenken hem, zeker als ze stukje bij beetje ontdekken hoe hij zich altijd volledig onderwerpt aan zijn vrouw. Een motief voor moord op zijn echtgenote(s)?

Così dolce...così perversa

1969 | Erotiek, Horror, Thriller

Italië 1969. Erotiek van Umberto Lenzi. Met o.a. Carrol Baker, Jean-Louis Trintignant en Erika Blanc.

Een jonge zakenman, verliefd op zijn lieftallige en sensuele buurvrouw, wordt vermoord door een maniak, die de vrouw bespioneerd heeft. Als de zaak wordt onderzocht, blijkt dat het allemaal veel ingewikkelder ligt...