Günter Seuren

Acteur, Scenarist

Günter Seuren is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Die Beute

1998 | Mysterie, Misdaad

Duitsland 1998. Mysterie van Dominik Graf. Met o.a. Martina Gedeck, Hannes Jaenicke, Donata Höffer, Jochen Striebeck en Wookie Mayer.

Als de politie er niet meer uitkomt, krijgt priv[KA1]edetective Nelly (Gedeck) altijd de opdracht. Gerda Lohmann (H[KA3]offer) zou haar jonge minnaar Jansen (Jaenicke) aangezet hebben om haar steenrijke man te vermoorden, want na diens dood beschikt zij immers over het totale vermogen. Dit zijn de feiten volgens de versie van de broer en zuster van de overleden fabrikant. Nelly moet nu de waarheid achterhalen en legt Jansen het vuur aan de schenen. Alledaagse, maar niet slecht gemaakte misdaadfilm, die zijn verhaal in een vlot tempo vertelt. Het scenario is van Günter Seuren. De hoofdrollen doen het goed onder de geroutineerde regie van Graf. Het camerawerk is van Laszlo Kadar.

Spur eines Mädchens

1967 | Drama

Duitsland 1967. Drama van Gustav Ehmck. Met o.a. Carola Wied, Gunther Lagarde, Rainer Basedow en Günter Seuren.

Het innemend portret van een hoogdravende knappe studente die uiteindelijk via de striptease in een zenuwinrichting terechtkomt. Een veelbelovend debuut van iemand die later de commerciële kant op ging.

Schonzeit für Füchse

1966 | Drama

Duitsland 1966. Drama van Peter Schamoni. Met o.a. Christian Doermer, Helmut Förnbacher, Monika Peitsch, Andrea Jonasson en Willy Birgel.

Twee vrienden in Düsseldorf anno 1920 zetten zich af tegen het kleinburgerdom, maar profiteren er wel van. Een gemakkelijke, domme film. Scenario van Günter Seuren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Günter Seuren op televisie komt.

Reageer