Harvey Vernon

Acteur

Harvey Vernon is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Where Are My Children

1994 | Drama

Verenigde Staten 1994. Drama van George Kaczender. Met o.a. Marg Helgenberger, Christopher Noth, Cynthia Martells, Jerry Hardin en Angela Paton.

Cape Stark, Georgia 1962. Helgenberger is gescheiden en moeder van drie kinderen. Ze is net verhuisd naar deze plaats. Ze wordt door twee FBI-agenten beschuldigd van misbruik van staatseigendom omdat ze ooit wat eigendommen per vliegtuig van de luchtmacht liet verhuizen door een bevriende militair wiens naam ze weigert te noemen. Gevolg: drie maanden cel. Als ze haar straf heeft uitgezeten, blijken haar kinderen spoorloos. Ze zouden door de staat ter adoptie aangeboden zijn, maar niemand kan (of wil) haar inlichtigen geven over waar ze zijn. Voor Helgenberger begint een nachtmerrie die 24 jaar gaat duren. Behoorlijk drama dat iedereen die kinderen heeft zal aanspreken omdat de film laat zien hoe eenvoudig het is om kinderen te laten 'verdwijnen'. Michael Zagor baseerde zijn scenario gedeeltelijk op een ware gebeurtenis. Uitstekende vertolking van Helgenberger. Laszlo George stond in voor de fotografie.

First Strike

1986 | Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van Allan Kuskowski. Met o.a. Stuart Whitman, Paul Mantee, Bart Braverman, Leoon Askin en Harvey Vernon.

Een spionnenruil tussen Amerikanen en Russen moet plaats vinden aan boord van een atoomduiboot in de Middellandse Zee. Via een complot van de KGB weet een Russische agente het commando op de Amerikaanse duikboot te veroveren. Houterige B-film.

Gus Brown and Midnight Brewster

1985 | Komedie

Verenigde Staten 1985. Komedie van James Fargo. Met o.a. John Schneider, Ron Glass, Teri Copley, Scoey Mitchill en Faye Hauser.

Niet onaardig, maar tijdgebonden stukje over een paar afzwaaiers, een provinciaal en een scharrelaar uit de grote stad die proberen geld te maken met windhondenrennen. Pilot voor een mogelijke tv-serie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Harvey Vernon op televisie komt.

Reageer