Rosalind Keith: cast.
Er zijn 5 films gevonden.

Trouble in Sundown

1939 | Western

Verenigde Staten 1939. Western van David Howard. Met o.a. George O'Brien, Rosalind Keith, Ray Whitley, Chill Wills en Ward Bond.

Kendall is de kwade genius in deze actierijke western waarin O'Brien het moet opnemen tegen een bende bankrovers.

Westbound Mail

1937 | Western

Verenigde Staten 1937. Western van Folmer Blangsted. Met o.a. Charles Starrett, Rosalind Keith, Edward Keane, Arthur Stone en Ben Weldon.

In zijn regiedebuut levert montageman Blangsted gelijk een goede actiewestern af waarin Starrett het moet opnemen tegen een bende postrovers.

Theodora Goes Wild

1936 | Komedie

Verenigde Staten 1936. Komedie van Richard Boleslawski. Met o.a. Irene Dunne, Melvyn Douglas, Thomas Mitchell, Thurston Hall en Rosalind Keith.

Dunne's eerste hoofdrol in een verrukkelijke komedie over een kleinsteeds vrouwtje dat een geruchtmakende bestseller schrijft en verliefd wordt op een bijdetijdse Newyorker die het boek illustreert. Een niemendalletje vol onverwachte wendingen.

King of the Royal Mounted

1936 | Western

Verenigde Staten 1936. Western van Howard Bretherton. Met o.a. Robert Kent, Rosalind Keith, Jack Luden, Alan Dinehart en Frank McGlynn.

De mountie Kent wordt verliefd op Keith. Die wordt echter beschuldigd van moord en Kent moet haar arresteren. Dinehart is haar advocaat - maar in werkelijkheid is hij de moordenaar die achter de mijn van haar vader aanzit. Kent weet de zaak op tijd tot een oplossing te brengen. Onderhoudende western van producer Sol Lesser, Earle Snell bewerkte het boek van Zane Grey, dat in 1940 en 1942 ook nog model stond voor twee serials.

The Glass Key

1935 | Misdaad

Verenigde Staten 1935. Misdaad van Frank Tuttle. Met o.a. George Raft, Claire Dodd, Edward Arnold, Rosalind Keith en Ray Milland.

Gedegen verhaal van Dashiell Hammett over de politicus Arnold die betrokken raakt bij een mysterieuze moord. Raft probeert de feiten boven water te krijgen. Sleept een beetje in de tweede helft, maar toch zonder meer een goede film. Herverfilmd in 1942.