Stuart Wolfe

Acteur

Stuart Wolfe is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Von Frau zu Frau

1987 | Komedie

Duitsland 1987. Komedie van Ralf Gregan. Met o.a. Simone Rethel, Susanne Uhlen, Heiner Lauterbach, Guntbert Warns en Lutz Riedel.

Wanneer Rethel door haar grote liefde in de steek gelaten wordt, zoekt zij troost bij haar vriendin Uhlen. Zij mag bij haar intrekken en Uhlen laat niets aan het toeval over om Rethel over haar verdriet heen te helpen. Wanneer zij niet actief is in haar fitness-studio gaat Uhlen zelfs op zoek naar kandidaat-vriendjes voor haar vriendin. Rethel heeft echter geen belangstelling voor deze knapen, tot zij Lauterbach leert kennen. Een lach en een traan, maar dan op een bijzonder laag Duits pitje, geschreven door Gabriela Zerhau, met muziek van Rolf Kühn.

Races

1983 | Familiefilm, Sportfilm

Duitsland/Japan 1983. Familiefilm van Masato Harada. Met o.a. Yuki Watanabe, Leslie Malton, Chris Addison, Patrick Stewart en Claus Theo Gärtner.

Herhaling van zaterdag 13.05 uur. Motorcoureur Kei (Watanabe) is gescheiden. Zijn standplaats is Berlijn. Als hij in het seizoen de Europese circuits afgaat, wordt hij in de vakanties vergezeld door zijn vrolijke 10-jarige dochter Anna (Addison) die gemakkelijk vrienden maakt.

Eine Liebe wie andere auch

1983 | Drama

Duitsland 1983. Drama van Hans Stempel en Martin Ripkens. Met o.a. Klaus Adler, Stuart Wolfe, Christa Maerker en Paul Lotter.

Een opvallend sobere dramatische film over twee samenwonende homo's en hun dagelijkse problemen. Ze willen zonder hun seksuele geaardheid te verbergen normaal functioneren in een hetero-gerichte maatschappij. Door ex-documentairefilmers Stempel en Ripkens gemaakt als antwoord op het provocerende TAXI ZUM KLO. Deze film is misschien té voorzichtig en té braaf om de publieke opinie te interesseren en te beroeren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stuart Wolfe op televisie komt.

Reageer