Jeffrey Hayden

Regisseur, Acteur

Jeffrey Hayden is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Baptism of Fire

1985 | Misdaad, Actiefilm, Mysterie

Verenigde Staten 1985. Misdaad van Jeffrey Hayden. Met o.a. Jessica Walter en William Shatner.

Walter als detective onderzoekt een zaak van bedrijfsspionage: de kroongetuige wordt in een tram vermoord en de trambestuurder gaat over lijken door de zaak persoonlijk te willen oplossen. Warrig politieverhaal.

From Here To Eternity: The War Years

1980 | Drama, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1980. Drama van Ron Satlof, Rick Hauser en Ray Austin. Met o.a. William Devane, Roy Thinnes, Barbara Hershey, Kim Basinger en Salome Jens.

Mini-serie in negen delen. Het vervolg op de eerste driedelige mini-serie. De gebeurtenissen op Hawaii na de aanval op Pearl Harbor. Door te diep in te gaan op te veel persoonlijke relaties kan de serie niet optimaal boeien hetgeen ook in de hand isgewerkt door het grote aantal regisseurs dat gebruikt werd. De producers wilde de serie zo snel mogelijk voor uitzending gereed hebben. Hershey verving Natalie Wood.

Amy Prentiss: Baptism of Fire

1974 | Mysterie

Verenigde Staten 1974. Mysterie van Jeffrey Hayden. Met o.a. Jessica Walter, William Shatner en Peter Haskell.

Vrouwelijke detective neemt twee zaken ter hand die met industriƫle spionage te maken hebben en met een gek die San Francisco wil opblazen. Weinig geweld en goed gemaakt.

The Vintage

1957 | Drama

Verenigde Staten 1957. Drama van Jeffrey Hayden. Met o.a. Pier Angeli, Michelle Morgan, John Kerr, Mel Ferrer en Theodore Bikel.

Een melodrama met een eigenaardige rolbezetting, dat zich afspeelt in een Franse wijngaard waar twee voortvluchtige broers zich schuilhouden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeffrey Hayden op televisie komt.

Reageer